Ercan ÇELİK

Millet İttifakı’nın ortak adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklanmasının ardından, ittifak bileşeni partilerin Tire İlçe Başkanlıklarından destek mesajları gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi; “Millet İttifakının ortak adayı olan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Millet İttifakı Genel Başkanları’na ve İstanbul ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza çıktıkları uzun ve zor yolda başarılar diliyorum.

6 Mart 2023 tarihinde, Cumhurbaşkanı adayımızın açıklanması sırasında, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde sayıca çok olan katılımdan daha önemlisi, kadın, genç, çocuk, işçi, memur, emekli, çiftçi ve iş insanları gibi birbirinden farklı kesimlerin, büyük umutlarla, mutlulukla ve heyecanla orada olmalarıydı.

Milletimiz yaklaşık 5 saat süren uzun bekleyişe ve soğuk havaya aldırış etmeden büyük bir coşkuyla sonucun açıklanmasını bekledi.

Halkımız, Cumhuriyet’i kurduğumuz ilk günlerdeki gibi dil, din, ideoloji, cinsiyet, inanç farklılığı ayırt etmeksizin memleket için bir aradaydı.

Hepimizin Ortak paydası Türkiye’dir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, “Birleşe Birleşe Başaracağız.”

Sevgi emek ister. Emek verip birbirimizi seveceğiz. Ülkemizi yeniden mutlu insanlar ülkesi yapacağız.

6 Şubat’ta Yaşadığımız Kahramanmaraş depremi sonrasın yaşanılanları unutmadan, yardımlaşmaya ve dayanışmaya devam edeceğiz. Yeni bir doğal afet ile karşılaştığımızda çaresiz kalmamak adına akıl ve bilimin en önemli unsur haline geldiği, demokrasi ve özgürlüklerin geliştiği, refahın ve alım gücünün arttığı, eğitimin ise bilimin ışığında ilerlediği Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne ulaşmak en büyük hedefimizdir.”

Editör: Haber Merkezi