Tire’de meydana gelen trafik kazasında beton kamyonun çarptığı şehir içi dolmuşu kullanılamaz hale geldi.


Ercan ÇELİK / HaberTire


Dün saat 16:40 sıralarından Batı Çevreyolu olarak bilinen Turgut Özal Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında, bir hazır beton firmasına ait kamyon, yol kenarında yolcu indiren şehir içi minibüsüne çarptı.

Derekahve – Toplu Konut hattında çalışan Nevzat Körpe himayesindeki 35 T 3335 plakalı şehir içi dolmuş, Turgut Özal Bulvarı’nda yolcu indirdi. Yolun sağında duran dolmuşa Turgut Özal Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Hamza Coşkuner yönetimindeki 34 EC 4297 plakalı beton kamyonu, arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürünen minibüs arkadan aldığı darbeyle kullanılamaz hale geldi. 


FACİADAN DÖNÜLDÜ
Kamyonun çarptığı dolmuşta sadece 1 yolcunun bulunması ve onun da ön kısımda oturuyor olması, olası bir facianın yaşanmasını önledi. Arka koltukların ezildiği dolmuş kazası, ucuz atlatıldı. 



ÇEVRE SAKİNLERİ TEPKİLİ
Kazayı gören çevre sakinleri olay yerine toplandı. Turgut Özal Bulvarı üzerinde araçların, özellikle de kamyonların aşırı hız yapmasından şikayetçi olan çevre sakinleri, kaza, okulların çıkış saatinde olmadığı için şanslı olduklarını dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi