İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Küçük Menderes Havzası’nda başlayan yol çalışmalarını yerinde görüp incelemek  için geldiği Tire’de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i ziyaret etti.



Ercan ÇELİK / HaberTire




Geçtiğimiz hafta CHP’ye geçen ve CHP’den aday adaylığı başvurusu yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ağırladı. Kapıda çiçeklerle karşılanan Kocaoğlu daha sonra Başkan Çiçek’le birlikte makam odasına geçti. 




Tayfur Çiçek’in makamında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kocaoğlu, Tire’ye ziyaretinin sebebini soran gazetecilere, “Hemen hemen 2 aydır İzmir dışına çıkamadım. EXPO çalışmaları dolayısıyla 6 kez yurtdışına çıktım. Fuar hazırlıklarından dolayı da yoğun bir süreç geçirdik. Fuar bittikten sonra da tekrar yurtdışına çıkacağım. Bugün bir boşluk buldum. Ekiplerimiz Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Tire’de çalışmalarına devam ediyor. Biz de hepsini şöyle hızlıca gezip ne durumda olduğumuza bakalım istedim. Diğer ilçelerimizi gezdim şimdi de Tire’deyim.” Dedi.





SÜRECİ İZLEMEK İHTİYACI DUYDUM
CHP’den henüz aday adaylığını açıklamamış olan Başkan Kocaoğlu, Tayfur Çiçek’e de hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kendi adaylığıyla ilgili de konuşan Kocaoğlu, “İşimizin başındayız, çalışıyoruz. Bir sıkıntımız da yok. Süreci izlemek ihtiyacını duyduk. Karar vermek için erken olduğunu, kafamızda belli şeylerin netleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Adaylığını açıklamak için daha çok erken. Seçimlere 6 ay var. Siyasette 6 ay çok uzun bir süreç.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi