Tire’nin en çok okunan ve en çok takip edilen Gazetesi HaberTire’den yılın anketi.


Ercan ÇELİK



Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Fatih Hayali, Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Dün gece Tire siyaset arenasına bomba gibi düşen özel haberimiz, gün boyu Tire’nin yeni gündemi halinde geldi. İlk defa HaberTire’nin yayımladığı haberle, şok yaşayan Tireliler, şimdi de Ak Parti’deki aday adaylığı sürecinin nasıl sonuçlanacağını merak ediyor.

Kulislerde konuşulanlara göre, Ak Parti’nin kesin adayının 5 Aralık 2013 tarihinde açıklaması beklenirken, Hayali’nin de aday adayı olacağı açıklaması kafaları iyice karıştırdı. Ak Parti’de aday adayı sayısı üçe çıkmış oldu.

 

SONUÇLAR 4 ARALIK’TA AÇIKLANACAK

HaberTire Gazetesi olarak Ak Partili seçmenin nabzını tutmak için hazırladığımız anketi sunuyoruz. Anket sonucunu, adayların açıklanmasından 1 gün önce, yani 4 Aralık 2013 çarşamba gecesi internet sitemizden ve ertesi sabah da gazetemizden açıklayacağız.

 

DİKKAT! OYUNUZ GEÇERSİZ SAYILMASIN

Daha önce yaptığımız anketlerde karşılaştığımız, sistem saldırıları ve çeşitli suiistimaller üzerine, objektif ve gerçek bir anket olması için bu kez Google altyapısını kullanarak bir form hazırladık. Oyunuzu kullanabilmeniz için geçerli bir e-posta adresi belirtmeniz gerekmektedir.  Girdiğiniz e-posta adresleri, sistem tarafından kontrol edilmekte olup, eğer gerçek adresinizi yazmadıysanız oyunuz geçersiz sayılacaktır.

Ayrıca aynı ip adresi üzerinden ya da ip adresini değiştirmek suretiyle arka arkaya kullanılan oylar da sistem tarafından tespit edilerek geçersiz sayılmaktadır. 

Bu uyarılar, anketi sabote etmek amacıyla zaman harcamamanız için belirtilmiştir.

NOT: HaberTire'nin gizlilik politikası gereğince, sisteme girilen e-posta adresleri ve kayıt altına alınan IP adresleri, sadece HaberTire veritabanında saklı tutulacak, hiçbir kişi, kurum ya da kuruluş ile paylaşılmayacaktır.


DÜZENLEME:
ADAYLARIN AÇIKLANMA TARİHİ İLERİ ATILDIĞI İÇİN ANKETİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR!





 
ANKET FORMU


Editör: Haber Merkezi