Ak Parti Tire İlçe Teşkilatı üyelerinin her ay düzenli olarak bir araya geldikleri İlçe Danışma Kurulu’nun dünkü toplantısına Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ katıldı.



Ercan ÇELİK / HaberTire




Tire Esnaf Kefalet Salonu’nda saat 15:30’da gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Ak Parti Tire Teşkilatı Başkanı Halil Gencoğlu, İzmir İl Genel Meclisi Üyesi Refik Konur, Kadın Kolları Başkanı Sacide Ebeoğlu, Gençlik  Kolları Başkanı Efdal Gül, Belediye Meclis Üyeleri ve birçok partili katılım gösterdi.




İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Kaya, Gençlik Kolları Üyesi Olgun Tıknasak ve Kadın Kolları Üyesi Derya Kısa’dan oluşan Divan Kurulu’nun açılışını yaptığı toplantıda ilk sözü alan isim Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu oldu. 




“SEÇMENİN TERCİHİ AK PARTİ”
İlçe Teşkilatı olarak yaptıkları çeşitli çalışmalardan bahseden Çeltikcoğlu, “Mahalle ve köylerde sandık çalışmaları yapmak üzere planlarımızı hazırladık. Bunlarla ilgili yaptığımız ziyaretlerde, halkımızın partimize bakışının hep olumlu olduğunu gözlemledik. Bu bizi moral olarak üst seviyeye getirdi. Seçmen eğilimini ve nabzını tutmaya çalışıyoruz. Seçmenimizin partimize olan güveni tamdır.  Özellikle son 4 yıldır belediye icraatlarında halkımıza hizmetlerin yansımaması,  tercih olarak Ak Parti’yi gösteriyor. ” dedi.





“HİZMETİ 64 KÖYÜMÜZE GÖTÜRECEĞİZ”
Köylere hizmet götürme yasası ile ilgili olarak konuşan Çeltikcoğlu, “Geçtiğimiz yıl kasım ayında onaylanan 660 sayılı büyükşehir yasasıyla köylere hizmet götürmek noktasında belediyeler yetkili kılındı. Bununla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi bu hizmetler için yaklaşık 4 milyon lira gibi bir rakam ayırdı. Bunun ilçemiz mücavir sınırları içinde üretim yollarının ve ana caddelerin asfaltlanması yönünde kullanılacağı konusunda bilgi aldık. Tabi bu kaynakların ulaşmadığı 64 köyümüz ve beldemiz var. Sağ olsunlar vekillerimizin yoğun çabası ile ilçemize ayrılan 385 bin lira kaynağı 64 köyümüze ve beldemize en iyi şekilde hizmet götürmek adına kullanacağız.  



“İÇİMİZDE SEN – BEN KAVGASI OLMAMALI”
Ak Parti’den Tire Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı kulislerde konuşulan İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, genel merkezin talimatıyla 21 Ekim 2013 tarihinde Ak Parti’den de aday adaylarının isimlerinin açıklanmayan başlayacağını belirterek, “Bize düşen, bu süreç boyunca birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan, ‘sen-ben’ kavgası içerisinde olmadan, Tire’de Ak Parti’yi nasıl iktidara getiririz diyerek çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Bu konuda özellikle üyelerimize yoğun görev düşüyor. Yaptığımız çalışmaların anlatılması konusunda sizler bizim referansımız olacak, halkımıza bunları anlatacaksınız.” Şeklinde konuştu.



İlçe Başkanın ardından kürsüye gelen Milletvekili Hamza Dağ, Kürt sorunu ve çözüm süreci ile ilgili çalışmalarını ve gelişmeleri anlattı.

Editör: Haber Merkezi