Nesrin Ulema TireRamazan programları çerçevesinde Tire'ye giden AK Parti İzmir Vekili Nesrin Ulema, ilk ev ziyaretini Ketenci Mahallesi'nde gerçekleştirdi ve burada vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Gittiği her ilçede ev ziyaretleri yaptığını belirten Ulema, buradan AK Parti Tire İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

pirsushaber.com

Ulema, halkın oyundan ziyade gönlündeki sevgiye talip olduklarını, vatandaşa hizmet eksenli çalıştıklarını söyleyerek, "Bizler insanlarımızın sevgisine, muhabbetine talibiz. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak dayanışma içerisinde hep birlikteyiz, hep beraberiz. Dayanışma içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti kadroları millete hizmet yolunda gece gündüz, yılmadan, usanmadan milletimize hizmet için mücadele etmeye devam edecek" dedi.

İftardan sonra AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçioğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede faaliyet gösteren Küçük Menderes Özürlüler Derneği’ni de ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, burada dernek yöneticileriyle sohbet etti.

Öte yandan sosyal medyayı ve twitterı yakından takip eden ve zaman zaman vatandaşların twitterdan attıkları davetleri geri çevirmeyen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Aydın Şengül'den sonra Ulema da bir takipçisinin, "Nöbetçi eczanemizde sahur çayı içmeye bekliyoruz. Gelirseniz çok seviniriz" şeklinde yazdığı davetini geri çevirmedi. Ulema eczacı takipçisinin iş yerini ziyaret etti. Ulema, burada eczacı takipçisiyle çay içti ve nöbet tutan eczacılarla sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi