1863 yılından beri annesi veya babası hayatta olmayan ve maddi zorluklar sebebiyle eğitim hayatına verimli bir şekilde devam edemeyen öğrenciler için maddi manevi her yardımı çocuklarımıza ulaştıran Darüşşafaka (Şefkat Yuvası) Sivil Toplum Kuruluşu her eğitim öğretim yılında olduğu gibi eğitim hayatında başarılı olan 2006 yılı ve sonrası doğumlu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında 4. Sınıf olan öğrencilerimize yatılı ve bursluluk sınavını uygulayacak. 

Tire'de bahsi geçen şartlara sahip öğrencileri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı özel bir eğitim kuruluşu olan Özel Mega Çocuk Kulübü gönüllü olarak bu sınava kayıt ve ulaşım işlemlerini üstlenecek. Son kayıt tarihi 22.05.2017 olan sınav 28.05.2017 tarihinde uygulanacak. Sınavla ilgili detaylı bilgi Darüşşafaka Sivil Toplum Kuruluşu internet sayfasından öğrenileceği gibi Özel Mega Çocuk Kulübü Sorumlu Müdürü Serbay Melik GÜZEL ve Grup Sorumlusu Naci AÇAR 'dan da bilgi alınabilir. 

Mega Çocuk Kulübü yetkilileri, "Bu sosyal sorumluluk projesine Tire'deki tüm eğitim kurumlarını davet ediyoruz." dediler.

ÜCRETSİZ HAZIRLIK
Mega Cocuk Kulübü  sartlari saglayan ögrenciler icin yapilacak deneme sinavinda ilk 10 a giren ögrencilere sinav tarihine kadar okul sonrasi ücretsiz sinav hazirligi calismasi yapacak. Detaylı bilgi için 0(232) 505 42 42  numaralı telefondan Mega Çocuk Kulübü'ne ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi