İzmir ile Bitola arası işbirliğiyle, yatırım ve inceleme gezisi için gelen Kuzey Makedonya Bitola Ticaret heyeti Tire’yi ziyaret etti. Tire Organize Sanayi Bölgesi’nin girişimleriyle düzenlenen ziyaretin Tire ayağında ev sahipliğini Tire Belediyesi, Tire Organize Sanayi Bölgesi ve Tire Ticaret Odası yaptı.

Kirada yüzde 25 uygulaması bugün kalkıyor Kirada yüzde 25 uygulaması bugün kalkıyor

Bitola Belediye Başkanı Toni Konjakovski, Prilep Belediye Başkanı Borce Jovcheski, Novaci Belediye Başkanı Stevche Stevanovski, Bitola Ticaret Odası Başkanı Mirko Velkovski, Prilep Bölge Ticaret Odası Başkanı Nikola Marinoski, Bitola Bölge Başkan Vekili Dragi Milosevski, Prileb Bölge Ticaret Odası Başkan Vekili Irena Jakimovska, Bitola Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri, katılımcı Aleksandar Talevski ve Yatırımcı Igor Kolevski’den oluşan heyet ilk olarak İzmir’de temaslarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı ziyaret eden Kuzey Makedonya Bitola Ticaret Heyeti, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ile “İzmir Bitola İşbirliği Toplantısı” yapıldı.

İzmir’de düzenlen toplantı sonrası Tire’ye gelen Kuzey Makedonya Bitola Ticaret Heyeti’ni Tire Belediyesi karşıladı. Tire Belediyesi Derekahve Kafeteryası’nda ağırlanan heyet şehir merkezinde inceleme gezisi yaptı. Heyete Tire Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Kaya ve TOSBİ Müteşebbis Heyet Başkanı Metin Akdaş eşlik etti.

Daha sonra Tire Belediyesi’ne geçen heyeti Başkan Hayati Okuroğlu, bina girişinde karşıladı. Heyetle birlikte makama geçen Başkan Okuroğlu, belediye başkanları ve iş insanlarıyla Tire ve Makedonya arasındaki ticari ilişkiler üzerine uzun uzun sohbet etti.

Kuzey Makedonyalı heyet, Pazar gününe kadar Tire’de olacak.

Editör: Ergün Çelik