Kütahya’nın Şaphane ilçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aysel Aksu, Şaphane Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ziyaretinde kadın girişimcilerin arttırılması konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Kadın girişimci sayısının artması çok önemli olduğunu belirten Başkan Aksu, ’’Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ellerindeki tüm imkanlarla saldırıyorlar. Ekonomiyi bize silah olarak kullanıyorlar. Özellikle bu dönemde kadın girişimcilerimizin arttırılması büyük önem taşıyor. Bu konud Şaphane Halk Eğitim Müdürü Fuat Bayri’nin çok ciddi çalışmaları var. İlçemizde istihdamı arttırma yönünde sayısız kurs açılıyor. Kadınlarımızın son dönemde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü vasıtasıyla meslek sahibi olup ilçe ekonomimize katkı sağlamaları sevindirici bir gelişme. Bugün zyaretimizde sayın Müdürümüzle daha fazla neler yapabiliriz onu konuştuk.’’ diye konuştu.

Müdür Fuat Bayri yaptığı açıklamada, ’’2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı için kadın istihdamın arttırılması na yönelik olarak açılabilecek meslek kursları hakkında sayın başkanla istişarelerde bulunduk.Degerli fikirleri için teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha