Ercan ÇELİK

Eşsiz doğası ve ünlü restoranlarıyla Türkiye çapında tanınan Tire’ye bağlı Kaplan Köyü, bir cam balkon firmasının reklam filmine ev sahipliği yaptı. Reklam filminin başrolünde ise ünlü Yeşilçam yıldızı Nuri Alço yer aldı. Çekimler, Tireli iş insanı Hakan Ayhan'ın Kaplan'daki evinde gerçekleştirildi.

Reklam filmi için Tire’ye ilk kez gelen ünlü oyuncu, Tire’yi çok beğendiğini söyledi. Tire’ye gelmeden önce Tire ile ilgili küçük bir araştırma yaptığını söyleyen Alço, “Tire’ye gelmeden önce köftesini ve karadutunun adını duydum. Daha önce Kuşadası’na çok geldim gittim ama Tire’ye hiç gelmemiştim. Bence tanıtıma daha çok ihtiyacı var. Bir Şirince ya da Kuşadası gibi tanınmış bir tatil beldesi olma potansiyeli var.” Dedi.

“PANDEMİ BİZİ DE ETKİLEDİ”

Bulaşıcı hastalıktan dolayı dizi ve sinema sektörü malesef kötü etkilendi. Çalışmakta zorlanıyoruz. Açılışlar, reklam ve film çekimlerimiz hep aksadı malesef. Sette reklam çekiminde bile maske mesafe koruyalım derken bunaldık artık. Zorlanıyoruz. İnşallah bu salgını da atlatırız ve herkes sağlığına kavuşur.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi