Hürmüz ÇakırCumhuriyet Kadınları Derneği Tire Şubesi, 2. Genel Kurul Toplantısı'nı Tire Öğretmenevi'nde gerçekleştirdi.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Tire'de 92 üyesi bulunan Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin Tire Öğretmenevi'nde genel kurul toplantısında 30 kişi oy kullandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, Dernek Başkanı Hürmüz Çakır'ın açılış konuşmasıyla sürdü. Genel kurul toplantısında da üye kaydı yapan Cumhuriyetçi Kadınlar, Tire'nin duayen gazetecisi Mehmet Arslan'ı da derneğe kaydettiler. Açılış konuşmasında, Mehmet Arslan'ın üye olmasından bahseden Çakır, "Tiremizin duayen gazetecisi sayın Mehmet Arslan'ın da derneğimize üye olması bizleri mutlu etmiş, bize güç vermiştir." dedi. Mehmet Arslan'ın, derneğin basın danışmanlığı görevini başarıyla icra edeceğini de dile getiren Hürmüz Çakır, Mehmet Arslan'a teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından Türkan Türköz, derneğin faaliyet raporunu okuyarak üyelerle Mehmet Arslan Dernekpaylaştı.

"TÜM BAYANLAR ÜYE OLMALI"
Genel kurul toplantısında derneğe kaydını yaptıran Mehmet Arslan, konuşmasında tüm dernek üyelerine teşekkür etti ve ekledi; "Aranızda olmaktan çok mutluyum. Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin Tire'de hiç yoktan 3 yılda 92 üyeye ulaşmış olması şüphesiz ki yönetim kurulunun başarısıdır. Fakat Derneğimiz için 92 üye yeterli değil. Tüm Tireli kadınlarımızın derneğimize üye olmasını gönülden diliyorum.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Genel Kurul Toplantısı sonrası oluşan Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Hürmüz Çakır, Türkan Türköz, Gülderen Güreşçi, Filiz Sepetoğlu, Nurdan Karaoğlanoğlu, Diler Küçükler ve Aylin Erten.

Editör: Haber Merkezi