Merhaba Değerli okurlarım!!!
   Bu haftaya Güneş – Merkür kavuşumu ve Kova burcunda 11 Şubat’ta gerçekleşecek olan Yeniay damgasını vuracak. Burçları olumlu yönde etkileyecek. Hayatımızda önemli güzel değişiklikler olabilir.

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 8 – 14 ŞUBAT 2021
 

KOÇ BURCU(21 MART-19 NİSAN) VE YÜKSELENİ KOÇ BURCU OLANLAR:  Kariyerinizde, işinizde güzel olumlu ilerlemeler olabilir. Bu sizin daha çok severek, istekli bir şekilde çalışmanızı sağlayabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Sosyal alanlarda zirveye çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz. Güzel para kazanabilirsiniz. Ani farkındalık yaşayabilirsiniz. Şans oyunları, eğlence vs. gündeminizde olabilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili gelişmeler olabilir. Her konuda güzel yenilikler olabilir. Hafta sonu haberci rüyalar görebilirsiniz. Dikkat edin.

BOĞA BURCU(20 NİSAN -20 MAYIS) YÜKSELENİ BOĞA BURCU OLANLAR:    Haftaya çok olumlu başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olumlu güzel gelişmeler olabilir. Evinizde, iş alanlarınızda yenilikler olabilir. Geçmiş konular, ailevi konular gündeminizde olabilir. Sorumluluklarınızı artırabilirsiniz. Planlamalarınızı doğru yaparsanız hem faydalı olursunuz hem de zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu bozmazsanız büyük başarılar elde edebilirsiniz.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-20 HAZİRAN) YÜKSELENİ İKİZLER BURCU OLANLAR:   Sürpriz ortaklık veya iş teklifi gelebilir. İletişiminizin açık olduğu bir hafta olacak. Etrafınızda arayan özellikle sizden fikir almak isteyen birçok kişi olacak. Güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yabancılarla ve yurtdışı olan işleriniz varsa yeni projelere adım atabilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru önemli girişimler için başvuru yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN -22 TEMMUZ) YÜKSELENİ YENGEÇ BURCU OLANLAR:   İşlerinizde ve ikili ilişkilerinizde güzellikle başlayabilirsiniz. Daha naif, mutlu olacak bir başlangıç var. Canınızı sıkan kişiler olabilir. Parayla ilgili haberler alabilirsiniz. Maddi anlamda ne beklentiniz varsa olma olasılığı çok yüksek bir olasılık. Borçlarınızı kapatabilirsiniz, miras, kredi onaylanabilir, dava sonuçlanabilir. Evliyseniz eşinizin para gelirinde artış olabilir. Akademik olarak bir beklentiniz varsa güzel gelişmeler olabilir.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22AĞUSTOS) YÜKSELENİ ASLAN BURCU OLANLAR:   Enerjiniz hafif düşük olabilir ama karamsar değilsiniz. İkili ilişkilerinizde önemli güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Astlarınızla problemleriniz varsa bunlar çözülebilir ve güzel çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyer konularında daha dikkatli olalım. Hafta sonuna doğru parayla ilgili işleriniz varsa güzel sonuçlar alabilirisiniz. Eşinizin gelirinde güzel artışlar olabilir. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL) YÜKSELENİ BAŞAK BURCU OLANLAR:   Çok şanslı olarak başlayacaksınız. Çocuklarla ilgili konular gündeminizde olabilir.  Haftanın ilk iki günü huzurlu ve rahat enerjiler olabilir. Çocuklarla ilgili ve Aşkla ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz. Güzel sağlık haberleri olabilir. Kariyerinizde yeni güzel projelere imza atabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onunla ilgili bir sağlık sorunu varsa düzelme olasılığı çok yüksek olacaktır.

TERAZİ BURCU(23 EYLÜL-22 EKİM) YÜKSELENİ TERAZİ BURCU OLANLAR:  Aile, Yuva, ev konularına odaklanacaksınız. Bu konularda sevinçli, kutlama haberleri alabilirsiniz. Çok gergin ortamlarda sonra size çok iyi gelecek. Yeni kararlar alacaksanız ya da para konularında dikkat etmenizde fayda var. Aceleyle karar vermeyin. Çocuklarla ilgili bir endişe, kaygı, şifa konuları varsa ya da bebek bekleyenler varsa çok olumlu güzel haberler gelebilir. Astlarınızla, ofis arkadaşlarınızla ilgili problemleriniz varsa bunlar tatlıya bağlanacaktır.

AKREP BURCU (23 EKİM-21 KASIM) YÜKSELENİ AKREP BURCU OLANLAR:   Haftaya iş hayatınızda yoğun olarak başlayacaksınız. Beklediğiniz bir haber varsa güzel bir şekilde sonuçlanabilir. Eğitimlerinize odaklanabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili bir sorununuz varsa olumlu sonuçlanabilir. Ailevi konularda yeni başlangıçlar olabilir. Maddi olarak elinize güzel paralar geçebilir. Çocuklarla ilgili fedakârlık yapabilirsiniz.

YAY BURCU (22 KASIM-21 ARALIK) YÜKSELENİ YAY BURCU OLANLAR:   Maddi konulara odaklanabilirsiniz. Haftanın ilk iki günü beklediğiniz bir para varsa güzel gelişmeler olabilir. İş hayatında beklenmedik tepkiler alabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Eğitimde yeni, güzel başarı, statü vs. gelebilir. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ilgili bir sıkıntı varsa bunlar çözüme kavuşabilir. İleride İş hayatında çok güzel destekleriniz olacak. Yuvanızda değişiklikler, düzenlemeler yapabilirsiniz. 

OĞLAK BURCU (22 ARALIK – 19 OCAK) YÜKSELENİ OĞLAK BURCU OLANLAR:   Haftanın ilk iki günü her konuda enerjiniz yüksek olabilir. Kendinize güvenin, kendinizle ilgilenin. Hafta ortasında hafif agresif olabilirsiniz. Parayla ilgili yeni fikirlere, projelere imza atabilirsiniz. Güzel parasal kazanımlarınız olabilir.  Beklediğiniz ya da beklemediğiniz güzel haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle güzel vakitler geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU (20 OCAK-18 ŞUBAT) YÜKSELENİ KOVA BURCU OLANLAR:   Haftanın ilk iki günü biraz duygusal, karamsar olabilirsiniz. Dişle ilgili, kemiklerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda agresif olabilirsiniz.  Perşembe günü sizin burcunuzda Yeniay oluşacak. Her konuda çok şanslı olabilirsiniz. Parayla ilgili çok güzel kazanımlarınız olabilir. Hafta sonu biraz daha maddi konularda dikkat çekebilirsiniz. İletişim yoğun olabilir.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT 20 MART) YÜKSELENİ BALIK BURCU OLANLAR:  Çevrenizden, dostlarınızdan her konuda çok destek göreceksiniz. Kariyerde de güzel gelişmeler olabilir. Hafta ortasında biraz daha sabırsız tavırlarınız yüzünden agresif olabilirsiniz. Perşembe yeniay sizi çok güzel etkileyecek. Sağlıkta bir sorun varsa olumlu güzel gelişmeler olacak. Önünüzde yeni bir ışık, yeni bir sayfa açılıyor. Hafta sonu güzel keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Zihninizi dağıtmak için Meditasyon, yoga, sportif faaliyetler, hobiler vs. yapabilirsiniz.
Sorularınızı instagram adresimden:  astrologselma_  DM den sorabilirsiniz..
Yaptığım çalışmalar olasılık çalışmasıdır.
Sevgiyle Dostça Kalın!!!