Merhaba Değerli okurlarım!!! 
Bu hafta Balık burcunda Yeni ay meydana gelecek. Burçlara güzel etkileri yansıyacak. Perşembe günü Güneş Neptün kavuşumu olacak. Çevremizdeki olaylara daha duyarlı olacağımızı vurguluyor. Cumartesi günü Balık burcunda Yeni ay meydana gelecek. Venüs ve Neptün’ün etkili olacağı Yeni ay bizlere oldukça güzel etkilerini yansıtacak. 
Size dilimin döndüğünce Ay boşlukta ne demek ondan da kısaca biraz bahsetmek istiyorum. Ay Dünyamızın etrafında dönen uydumuzdur, bu dönüş sırasında aldığı şekiller ve evreleri vardır. Yeni Aydan başlar, Dolunayla son bulur ve bu döngüyü 28,5 günde tamamlar. Astrolojik olarak da Ay duygularımızı, ruh halimizi, hislerimizi, modumuzu yöneten gezegen olarak nitelendirmekteyiz. Ay ortalama her burçta 2,5 gün kalmakta ve sonra bir sonraki burca geçmektedir. İşte bir burçtan başka burca geçerken birçok gezegenle kontak kurarak (tabii ki burçlarında etkisiyle) nasıl hissettiğimizi, ilk tepkilerimizin nasıl olduğunu göstermektedir. İşte bu geçişler sırasında Ay bazen açısız kalarak diğer gezegenlerle kontak kuramaması durumuna “ay boşlukta” denmektedir. Şöyle de düşünebiliriz Ay’ın bağlantısız, açısız kalması Ay’ın üzerinde taşıdığı etkiyi aktarmasına engel olur. Ay’ın işi Güneş’ten aldığı ışığı yansıtmak olarak düşünürsek, boşlukta kaldığı zamanlarda sanki bu ışığı aktaramadığını düşünebiliriz. Hani bazı günler yataktan ok gibi fırlar tüm işleri bir çırpıda bitirecek gibi hisseder ama sonradan içimizi bir sıkıntı basar. Ya da bir gün çok hoşumuza giden bir konu, yarın aman bu ne deyip burun kıvırırız. İşte bunların tüm sebebi ay ve ayın burç değiştirmesi ve bizim modumuzu değiştirmesi durumudur. İşlerimizi planlarken eğer mümkünse bu zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

8 MART – 14 MART AY BOŞLUKTA LİSTESİ 
09 Mart 2021 03.52 09 Mart 2021 10.41 
11 Mart 2021 06.32 11 Mart 2021 17.44 
13 Mart 2021 19.38 14 Mart 2021 02.44 

Gelelim Haftalık Burç yorumlarına (Genel olarak alınan yorumlardır. En doğru yorumlar kişinin Natal Doğum Haritasıdır. 

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 8–14 MART 2021 (YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE DE BAKABİLİRSİNİZ) 

KOÇ: Karışık bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Yeni ay sizi bilinçaltınızla yüzleştirebilir. Kendi kendinize kalmak, kendi içinize çekilmek isteğiniz artabilir. Kendinize vakit ayırmak, kendinizi tekrar şarj etmeniz size çok iyi gelecektir. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Daha önceden kalan, yarım kalan işleriniz, hastane işleriniz tekrar gündeminize gelebilir. Elinde olmayan koşullarla yüzleşebilirsiniz. Fedakârlık yapmanız gereken konular önünüze çıkabilir. 
BOĞA: Bu haftaki gündeminiz çevreniz, arkadaşlarınız, dostlarınız ve hayallerinizle ilgili konular olabilir. Sosyal çevrenizde bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki olaylara karşı biraz daha duyarlı olabileceğiniz bir hafta. İleriye dönük planlar yapmaya ve hayaller kurmaya başlayabilirsiniz. Ama tamamlamayabilirsiniz. Önünüze engeller çıkabilir. Bazı ikilemler yaşayabilirsiniz. Planlarınızı ve hayallerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Sanatsal aktiviteler içinde hazırlanabilirsiniz. 

İKİZLER: Sosyal statünüzün ön planda olacağı bir hafta olacak. Kariyerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş konusunda yeni bir sayfa açmak isteğiniz olabilir. Bunun için uygun zaman olmadığını söyleyebilirim. Hafta sonu sosyal çevrenizle ile ilişkileriniz yoğunlaşabilir. 

YENGEÇ: Partnerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Güzel paylaşımlarınız olabilir. Birkaç gün oldukça yoğun bir süreç geçirebilirsiniz. Yükseköğrenim, Yurtdışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Karamsar bir ruh haline girebiliriz. Fikirlerini iletmekte zorlanabilirsin. Partneriniz veya varsa ortağınız üzerinde baskı kurmamanızı öneririm. Akrabalarınızla veya çevrenizle ilgili bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bazı olaylarda küçük bir hatayı gerektiğinden fazla büyütmeniz ilişkilerinizin sağlığını bozabilir. 

ASLAN: İşlerinize daha çok odaklanacağınız bir hafta olacak. Eşinizin yakın çevresi ile fedakârlık yapmanız gereken konular, vergi, miras vs. gibi konular gündeminizde olabilir. Öğrenci iseniz burs alabilirsiniz, kredi için başvurunuz varsa onaylanabilir, davalarınız varsa kazanabilirsiniz. Kısacası para alanında size doğru güzel bir akış var. Planlı harcama yapmanız gereken bir dönemdesiniz. Gelir gider dengesini iyi ayarlamalısınız. Sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

BAŞAK: Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu dönemde her türlü konuda alacağınız kararlar çok doğru olmayabilir. Alacağınız kararlar sizi yanıltabilir. Hafta sonu partnerinizle ve her türlü ikili ilişkililerinizde güzel ve yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha çok hobilerinize yönelmeniz size iyi gelecektir. 

TERAZİ: Günlük rutinleriniz, sağlık, iş konuları gündeminizde olabilir. Bu konularda sıkıntılı bir takım süreçler yaşayabilirsiniz. İş ortamında iletişim hataları, belirsizlikler, bilgi eksiklikleri yaşayabilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Ailede takıntılı davranışlarınızdan uzak durmanız gerekiyor. Daha önce yaşamış olduğunuz bir sağlık sorunu tekrarlayabilir. Kontrollerinizi aksatmamaya dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sistemine dikkat etmelisiniz. Zehirlenme olaylarına karşı bu dönemde daha temkinli olmalısınız. Diyete, spora başlayabilirsiniz. İşle ilgili sevineceğiniz güzel haberler alabilirsiniz. 

AKREP: Gündeminiz çocuklar, ikili ilişkiler, hobiler, sosyal çevre olabilir. Enerjiniz biraz düşebilir. Bazı iletişim eksikliklerinden dolayı hayattan kopma noktasına gelebilirsiniz. İş yerinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yakın yerlere seyahat edebilirsiniz. Eğitimleriniz olabilir. Bunlarda sizi mutlu edebilir. Partnerinizle karşılıklı özveride bulunmanız gereken konular gündeminize gelebilir. 
YAY: Gündeminizde ev, aile, aidiyet konuları olabilir. Sevdiğiniz bir arkadaşınızdan gelecek maddi destek siz oldukça rahatlatabilir. Ailevi olarak eskiden kalan bazı sorunlar tekrar su yüzüne çıkacak. Çözüme kavuşmayabilir. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Aile ve ev arasında denge kurabilmek için yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Aile üyelerinden birinde sağlık sorunu çıkabilir. Ebeveynlerinize biraz daha anlayışlı davranabilirsiniz. Para için kimseyi üzmeyin. 

OĞLAK: Bu haftaki gündeminiz yakın çevreniz, kardeşler, kuzenler olabilir. Kafanızı karıştıracak bir takım iletişim trafiği olabilir. Ani kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz. İşle ilgili eğitimlere başlayabilirsiniz. Daha önceden sonuçsuz kalmış tartışmalar tekrar gündeminize gelebilir. Maalesef bu tartışma konuları yine sonuçlanamadan kapanacak. Kendinizi daha yorgun hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla muhabbet ederken kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Farklı felsefe ve inançları araştırma isteğiniz olabilir. 

KOVA: Parasal kazanımlarınızın artacağı bir hafta olabilir. Ancak gelir gider dengenizi düzenlemek isterken çok dikkatli olmalısınız. Harcamalarınızda çok aşıraya kaçmanız kendinizi sıkıntıya sokabilir. Evinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Ek gelir için çalışmalar düşünebilirsiniz. Endişeli bir süreç geçirebilirsiniz. 

BALIK: Bu hafta sizin burcunuzda Yeni ay meydana geliyor. Hazırladığınız projeleri uygulamaya başlayabilirsiniz. İkili ilişkiler, ev, aile, yuva, iş hayatında yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal kaynaklı stresler yaşama olasılığınız yüksek. 

Sorularınızı, ınstagram adresimden DM’den (astrologselma_) sorabilirsiniz. 
Yaptığım çalışmalar olasılık çalışmasıdır. 
Sevgi ile dostça kalın