Merhaba çok değerli okurlarım!!! 
  Yoğun eğitimlerden dolayı kısa bir ara vermek zorunda kaldım. Kısa bir aradan sonra tekrar buradayım. Sizler için çok güzel eğitimler alıyorum, eğitimler devam ediyor. Bittiğinde burada sizlerle paylaşım yaparım. 
 Bu güzel haftaya Ay Boğa burcundayken başlayacağız. Bu hafta 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 13.52’de 19 derece İkizler burcunda Güneş tutulması gerçekleşecektir. Zor tutulmalardan birisini yaşayacağız. Yeni başlangıçlar olabilir. Eğitim, yurtdışı konuları, iletişim, yurt dışı seyahatleri ve ticaret konuları gündeme gelebilir. İnançlarla ilgili konularda gündemimize gelebilir. Kariyer girişimleri getirebilir. Tutulma Sonrası Merkür ay kavuşumu var. Aslında çok güzel bir kavuşum ama Merkür gezegeninin Retroda olması iletişimde problemler yaratabilir; kendinizi istediğiniz gibi anlatamayabilirsiniz, yada karşınızdakini yanlış anlayabilirsiniz.
 Gelelim Haftalık genel burç yorumlarına, her zaman dediğim gibi en doğru olasılık kişisel Doğum Harita Analizidir.
Bu Güneş tutulmasına Türkiye haritasında baktığımızda; Gizli düşmanlar, Hastaneler, cezaevleri, suçlar, gizli olan herşey alanında gerçekleşecek. Sağlık konusunda zorlanmalar devam edebilir. Ünlü sanatçı ya da politikacı ölüm haberlerini duyabiliriz. Uranüs ile Satürn arasındaki sert açılardan dolayı depremler tetiklenebilir, suikast haberleri duyabiliriz. Borsada dolar, kripto paralarda ani iniş çıkışlar olabilir. Temkinli olmakta fayda var.

7 HAZİRAN 2021 –13 HAZİRAN 2021 (YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE DE BAKABİLİRSİNİZ) HAFTALIK GENEL BURÇ YORUMLARI 
 

KOÇ:  Haftanın özellikle ilk iki günü maddi kaynaklar ve bütçenizi ilgilendiren konuları oldukça fazla konuşabilirsiniz. Bütçe hesaplamaları yapabilirisiniz. Gelir gider tablosunu dengelemeye çalışabilirsiniz. Seyahat, iletişim, eğitim, yakın çevreniz, sosyal medya konuları gündeminize gelebilir. Güneş tutulması da sizin 3. Evinizde gerçekleşecek.  Yakın arkadaş, kardeş, kuzen, akrabalar, komşular ve uzun olmayan planlarınızda ani bitişler ve yeniden başlangıçlar yaşayabilirsiniz.  Bazılarına bir araba getirebilir. Hafta sonu ailece sevgi ve iletişim dolu geçirebilirsiniz. 
 

BOĞA: Haftanın ilk iki günü bir numara olmak isteğiniz olabilir. Ön planda olmak isteğiniz artabilir. Fiziksel görünümünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda bu hafta çok dikkatli olmanızı öneririm. Özellikle borsa vs. konularında aceleci davranmamanızı öneririm. Güneş tutulması 2. Evinizde gerçekleşecektir. Maddi kaynaklarınızda bir hareketlilik söz konusu olabilir. Miras olabilir, yeni iş girişimleri, yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Hafta sonu kardeşlerinizle, yakın çevrenizle güzel vakitler geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim, seyahat, iletişim konuları gündeminize gelebilir.
 

İKİZLER: Haftanın ilk iki günü sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizi öneririm. Biraz daha fazla inzivaya çekilme modunuz olabilir. Fiziksel sağlık problemleri, fiziksel görünümle ilgili konular gündeminize gelebilir. Güneş tutulması sizin 1. Evinizde olacaktır. Eğer doğru plan program yaparsanız çok olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Yeni bir imaj yapabilirsiniz. Kilo probleminiz varsa rejime başlayabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. İşlerinizde acele etmemeye dikkat edin. Partnerinizle ilişkilerinizde ve iş yerinde lider olma ruhunuz olabilir. Ön planda olmak isteyebilirsiniz. Gelir gider bütçe düzenlemeleri yapabilirsiniz.

YENGEÇ:  Haftanın ilk iki günü Toplantılar ve sosyal çevreyle zaman geçirmek için uygun bir zaman dilimi. Öğrenciyseniz bu hafta sizin için daha da önemli kendinizi geliştirmek için olumlu bir hafta olabilir. Kariyer, yurt dışı ve sağlık konuları gündeminizde olabilir. Güneş tutulması 12.evinizde gerçekleşecektir. Ruhsal olarak güçlenebileceğiniz bir dönem olabilir. Mide problemlerine dikkat edin. 
 

ASLAN: Haftanın ilk iki günü kariyer konuları ön planda olacaktır. İşle ilgili plan program yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizle görüşmeleriniz artabilir. Biraz daha alçakgönüllü ve iyimser olursanız eşinizle ve ailenizle sevgi, iletişim konuları daha da güzel olur. Güneş tutulması sizin 11. Evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevreniz, dernekler, sivil toplum ile ilgili topluluklarla iletişiminiz artabilir. Yeni bir sosyal ortama girebilirsiniz. Otorite figürleriyle iyi geçinmenizi öneririm. Hafta sonu yoga, meditasyon gibi çalışmalar siz iyi gelebilir.
 

BAŞAK: Haftanın ilk iki günü inançlar, seyahat, eğitim temaları ağırlıklı konular gündeminize gelebilir. Varsa ticaret, yurtdışı konularıyla ilgili hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş tutulması sizin 10. Evinizde gerçekleşecek.  Güzel yeni bir iş başlangıcı, terfi, yeni bir iş sözleşmesi olabilir. Mahkeme ya da evlilik konuları da bu tutulmayla hareketlenebilir. Kararlı ve sakin yapıda olursanız kazanan siz olacaksınız.
 

TERAZİ: Haftanın ilk iki günü kredi, ödemeler, sigorta vs. konularla ilgilenebilirsiniz. Aileden maddi destek alabilirsiniz. Yurtdışı konularınız varsa biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Güneş tutulması sizin 9. Evinizde gerçekleşecektir. Mahkemeyle ilgili konularınız varsa gündeme gelebilir. Öğretmenseniz yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitimlerde alabilirsiniz. Sağlığınıza da oldukça dikkat etmenizi öneririm. Özellikle kronik bir rahatsızlığınız varsa kontrolleriniz ihmal etmeyin. Hafta sonu plan program yapabilirsiniz.
 

AKREP: Haftanın ilk iki günü sözleşmeler, görüşmeler, anlaşmalar, ikili ilişkiler konularını konuşabilirsiniz. Bu hafta genelinde ödemeler, eşin parası, rüyalar, krediler, ameliyatlar, miras, resmi işler vs. konular gündeminizde olabilir. Aşk konusunda ani kararlar vermemenizi öneririm. Güneş tutulması sizin 8. Evinizde gerçekleşecek. Sağlık konusunda da çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kronik bir rahatsızlığınız varsa yeni bir tedavi başlayabilir. Ayrılıklar ve barışmalar yaşayabilirsiniz.  Hafta sonu manevi duygularınız oldukça artabilir. Yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz.
 

YAY: Haftanın ilk iki günü sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmenizi öneririm. Evcil dostlarınız varsa onlarında sağlıklarına dikkat edin. Güneş tutulması sizin 7. Evinizde gerçekleşecek. İkili ilişkilerinizde çok önemli kararlar alabilirsiniz. Ailevi olarak toprak konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mahkemeyle ilgili konularınız varsa onlarda da hareketlenmeler görülebilir. Hafta sonu krediler, miras, ödemeler vs. konular gündeminize gelebilir. 
 

OĞLAK: Haftanın ilk iki günü yatırım konuları gündeminize gelebilir. Borsayla yakından ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güneş tutulması sizin 6. Evinizde gerçekleşecektir. Yani sizin çalışma, gündelik hayat, sağlık alanlarını öncelikle ilgilendirmektedir. Kronik sağlık problemleriniz varsa kontrollerinizi ihmal etmemenizi öneririm. Yeni bir evcil hayvan almanız söz konusu olabilir. Çalışma ortam değişikliği yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.
 

KOVA: Haftanın ilk iki günü gündeminizde ailevi konular olabilir. İletişiminiz artabilir. Finansal olarak yatırım konuları tekrar konuşulabilir. Güneş tutulması sizin 5. Evinizde olacaktır. Aşk ilişkileri, şans konuları, yeni yatırımlar, bebek haberi duyabilirsiniz. Yine çalışma ortamı konularınızı tekrar edebilirsiniz. Hafta sonu çalışma plan programınızı yapabilirsiniz, iş yerinizde çalışma alanı ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle mide ve bağırsak sistemine dikkat edin. Evcil hayvanınız varsa onunla ilgili ufak tefek sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
 

BALIK: Haftanın ilk iki günü iletişim konuları, sosyal medya, eğitim, yakın çevreniz gündeminizi oluşturabilir. Ailevi konularla ilgili de bir takım sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Güneş tutulması sizin 4. Evinizde gerçekleşecek. Baba evini ilgilendiren maddi kaynaklarla ilgili sorunlar varsa acele karar vermemenizi tavsiye ederim. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Gayrimenkul, alım satım konuları, taşınma, tadilat, yenilenme konuları tetiklenebilir. İşle ilgili önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Ailevi hareketlenmeler yaşayabilirsiniz.

Sorularınızı instagram adresimden DM’den (astrologselma_) sorabilirsiniz.
Yaptığım çalışmaları desteklemek için beğeni, yorum ve kaydet yapabilirsiniz.
Yaptığım çalışmalar olasılık çalışmasıdır.
Sevgi ile dostça kalın