Merhaba Değerli okurlarım,
 Ay Oğlak burcunda devam edecek. İş konularında daha ciddi olmamızı sağlayacak. Proje fikirleri olan kişiler varsa bunları uygulamak için pazartesi günü çok uygun olabilir. Salı günü Ay Kova burcuna geçecek. Mantık ile hareket edeceğimiz, özgürlük hissiyatımızın daha fazla olduğu ve baskılara gelemeceğimiz bir süreç̧ olabilir. Hafta ortası gergin, sabırsız bir enerji içinde olabiliriz. Hafta sonuna doğru Ay Balık burcunda olacak. Odaklanmak bugünlerde zor olabilir.
Hayal gücümüz, ruhsal enerjimiz yüksek. Çokta melankolik takılmayın derim. İkili ilişkilerde güzel olumlu gelişmeler olabilir. Pazar günü Ay Koç burcunda olacak. İletişimde agresyona dikkat, büyütmeyeceğimiz şeyleri büyütebiliriz. Ani çıkışlar göstermemeye dikkat etmeliyiz.
Gelelim Haftalık genel burç yorumlarına, her zaman dediğim gibi en doğru olasılık kişinin Doğum Harita Analizidir.

5 NİSAN – 11 NİSAN 2021 (YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE DE BAKABİLİRSİNİZ) HAFTALIK GENEL BURÇ YORUMLARI 
 

KOÇ: 4 Nisan 2021 tarihi itibarıyla Merkür gezegeni sizin burcunuzda seyahatine başladı. Çevrenizdekilerle iletişiminiz her zamankinden daha kuvvetli, güçlü olacaktır, olumsuz yanı ise çevrenizdekilerin hareketleri bazen sizi rahatsız edebilir. Duygu durumunuzu biraz kontrol altında tutmaya çalışmanızı öneririm. Haksızlıklara tahammülünüz olmayacak, etrafınızda haksızlık yaşayan kişileri elinizden geldikçe savunacaksınız. Yeni kararlar, yeni girişimler yapabilirsiniz. Kendinizde bir takım imaj değişikliği yapabilirsiniz.

BOĞA: Bu hafta sizin gündeminiz ki kelime Sabır olabilir. İşlerinizde karışıklık yaşayabilirsiniz. Bunu da Sabırla çözebilirsiniz. Arada kendinizi dinlenmeye alın. Bilinçaltı konuları da rahat durmayacak. Kendi içinizde bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Öfke kontrolünüzü sağlamanızı öneririm. Arkanızdan iş çeviren gizli düşmanlarınız olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Finansal konular ön plana çıkabilir. İşlerinizi ilerletecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
 

İKİZLER: Sosyal çevrenizin oldukça canlanacağı bir hafta olabilir. Gruplar, arkadaşlar vs. konuları gündeminizde olabilir. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. İkilemde kaldığınız işlerden uzak kalmaya çalışın.
 

YENGEÇ: İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminiz olabilir. Yeni bir göreve getirilebilirsiniz. Yeni ve güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Amirleriniz, üstleriniz tarafından yaptığınız, emek verdiğiniz işler beğenilebilir. Sağlık sorunları için bir takım araştırmalar yapabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizi öneririm.
 

ASLAN: Bu haftaki gündeminizdeki konular; uzun yolculuklar, eğitim ile ilgili konular olabilir. Yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Yurtdışında yeni bir eğitim imkânı yakalayabilirsiniz ya da farklı bir alanda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Farklı kültürlerden kişilerle fikir alış verişi yapabilirsiniz. Sağlam adım atmaya çalışın.

BAŞAK: Finansal konuların daha çok gündeminizde olabileceği bir hafta olabilir. Ani vereceğiniz kararlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızı tavsiye ederim. Sonra zor durumlarda kalabilirsiniz. Vergi, tazminat, sigorta, miras, ortak kazanç konuları da gündeminizde yer alabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Sağlık konusunda da kendinizi ihmal etmeyin. 

TERAZİ: Bu haftaki gündeminiz evlilik, ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular olabilir. Partnerinizle tartışmalı, gergin bir hafta geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle daha uzlaşmacı olmaya, kırıcı olmamaya dikkat etmeliyiz. Öfke kontrolüyle daha kolay atlatabilirsiniz. Para birikimi konusunda ileriye dönük planlar yapabilirsiniz.

AKREP: Günlük yaşam, sağlık, işle ilgili konular gündeminizde olabilir. Yeni beğenilebilen fikirleriniz olabilir. Kariyerinizde yükselme olabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız. Arada dinlenmelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm.

YAY: Çocuklar, aşk, sanat konuları gündeminizde olabilir. Hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler açısından hareketli bir dönem olabilir. Bu dönemde başlayan ilişkiler kalıcı olmayabilir. Kardeşler, kuzenler ya da arkadaşlarla güzel ve kısa süreli planlar yapabilirsiniz.
Çevremizle, varsa çocuklarımızla daha olumlu ilişkiler kurmaya çalışmalıyız. Sizin için oldukça enerji dolu bir hafta olacak.

OĞLAK: Ev ve aile konuları gündeminizde olabilir. Misafir ve iletişim trafiği olabilir. Ailevi konularda sıkı bir tartışma olabilir. Evle ilgili yeni düzenlemeler ya da taşınmalar olabilir. İş yerinde başarılı olabilirsiniz, takdir edilebilirsiniz. Risk almamaya dikkat edin.

KOVA: Bu hafta riskli işlerden olabildiğince uzak durmanızı öneririm. Yakın çevre, kardeşler, kuzenler ile ilişkilerde gerginlikler, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sözlerinize çok dikkat edelim. Eğitim ya da işle ilgili kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

BALIK:  Maddi konular ve parayla ilgili konular gündeminize gelebilir. Aceleci olmamaya, büyük riskler almamaya dikkat edin. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler varsa bunlara ağırlık verebilirsiniz.
Yaptığım çalışmalar olasılık çalışmasıdır.


Sorularınızı , ınstagram adresimden DM’den (astrologselma_) sorabilirsiniz.
Sevgi ile dostça kalın!!!