Merhaba Değerli okurlarım!!!
  Bu hafta 28 Mart 2021 Pazar günü saat 21.48 de Terazi burcunun 08°18´  derecesinde dolunay meydana gelecek. Haritadaki Ay Terazi burcunun yöneticisi Venüs, Koç burcundaki güneşle kavuşum yapmaktadır. Ev sahibi Terazi burcu genç kadınlar, müzisyenler, kumaşçılar, mücevherciler, terziler, sevgililer, kız kardeşler, solistler, müzik aletleri çalanlar, parfüm satanlar, dans edenler, ressamlar, sanatçılar, güzellik uzmanları, sağlıkçılar terazi burcuyla anılır. Gölge özellikleri; kararsızlıklar, dengeyi, uzlaşıyı ararken kendi  dengesini kaybetmesidir. Bu Dolunay sürecinde Terazi burcunun özellikleriyle birlikte bu gruplara ait gelişmeler daha belirgin olarak gözlemleyebiliriz. Terazi burcundaki Ay, Koç burcundaki Güneş’e meydan okuyor!


İkili ve sosyal ilişkilere önem verilebilir. Ruhsal bütünlüğün farkına varabiliriz. “Ben” ve “Sen” arasındaki dengeyi kurma gayreti, uyumlu olma çabası; bazen karşı tarafı kendinden çok düşünme verir. Ay maksimum seviyede görünür olacağından, enerjimiz de yüksektir. Uyku problemleri çok yaşarız. Bazı zamanlarda duygular ile mantık arasında ikilemler yaşanabilir. Olumsuz açıdan, sürekli iki farklı yöne doğru çekilebiliriz. Dengeyi bulmakta zorlanabiliriz. Dolunay gecesinde bütün canlıların Ay’ın ışığından beslenmek için saklandıkları yerlerden dışarı çıkarlar. İnsanların da Dolunay’da içgüdüsel olarak algıları açılır, haberci rüyalar görülür ya da uyku sorunları yaşanır. Dolunay bizi bilinçaltına süpürdüğümüz gerçeklerle, kaygılarla, korkularla yüzleşmek zorunda bırakabilir. Ruhsal rahatsızlıkları olanlar bu aylarda daha tedirgin olabilirler. Saklı bir şeyler açığa çıkar. Dolunayda kaybettiğimiz eşyaları bulabiliriz. Vücudumuz ödem tutar, ellerimiz ayaklarımız şişer. Çok gergin olursunuz. Açıklık, saklı gerçeklerin ortaya çıkması, sosyalleşme, evlilik ve ayrılıklar, mahkemeler Dolunay evresine denk gelebilirler. Sonlandırmaları temsil eder. Adalet, hak arayışlarında önemli aydınlanmalar getirebilir. Geçmişten gelen yaralarımızla da yüzleşebiliriz, Kendi içinde şifa da verebilir.
Yorgun hissediyor, sık sık içinden çıkamadığınız durumlarla karşılaşıyor, karar vermekte zorlanıyor, hatta aldığınız kararları uygulamakta zorlanıyorsanız profesyonel destek almaktan çekinmeyin. Terazi burcunda bir dolunay dengeyi bulmanızı zorunlu kılar. Bu Dolunaydan en çok öncü burçlarımız etkilenecektir. Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç daha fazla etkilenecektir.
Gelelim Haftalık Burç yorumlarına (Genel olarak alınan yorumlardır. En doğru yorumlar kişinin Natal Doğum Haritasıdır.

TERAZİ BURCUNDA DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİLERİ
28 MART–4 NİSAN 2021 (YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE DE BAKABİLİRSİNİZ)

 

KOÇ: Partnerinizle olan ilişkiler ve ortaklıklar konusunda duygularınız karışabilir. Kendinizden ödün vermek istemeyebilirsiniz. Karar vereceğiniz konular üzerinde mutlaka iyice düşünmelisiniz. Yok, yere sorunlar yaratmayın. Gündeminizde olan en önemli konular; Huzur ve uyum olabilir. Öfke kontrolünü sağlamaya çalışmalısınız. Önemli farkındalıklar verebilir. Sağlığınıza dikkat etmekte fayda var.

BOĞA: Sağlık konuları, rutin işler gündeminizdeki konular olabilir. Beslediğiniz evcil hayvanlar varsa onlarla ilgili konularda gündeminize gelebilir. Nedensiz kendinize çok fazla yüklenebilirsiniz. Öfke kontrolünüzü sağlamalısınız. Eskiden kalan korkularınızdan arınmaya çalışmalısınız. Önemli farkındalıklar verebilir.

İKİZLER: Hayatınızın en temel noktasında çocuklar ve aşk olabilir. Sosyal çevrede gruplarla bir arada olabilirsiniz ve mücadele halinde olabilirsiniz. Kendinizi ertelemeyin. İnternet, sosyal medya üzerindeki işleriniz artabilir. Aşk hayatınızda önemli kararlar verebilirsiniz. Çocuklarla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

YENGEÇ: Ailenizde,  yuvanızda, yaşam alanlarınızda bazı farkındalıklar artabilir. Ebeveynlerle ilgili sorumluluğunuz artabilir. Sağlık sorunu olabilir. Taşınmalar olabilir. Ayrılıklar olabilir. Genel anlamda yetenekli bir süreç yaşıyorsunuz. Öfke kontrolüne dikkat etmenizi öneririm.

ASLAN: Önemli fikirler olgunlaşabilir. Kuzenler, yakın çevre, eğitim, kardeşlerle ilgili sorunlar olabilir. Özellikle kadınlardan yana sorunlar yaşayabilirsiniz. Sonlandırılamamış bir konu netleşebilir. Uzaklarda yaşamak, yabancı insanlarla karşılaşmak ve kültürlerini öğrenmek isteğiniz artabilir.

BAŞAK: Maddi konuları hızlandırıyor. Zorunlu bir harcama yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizde gündemler oluşabilir. Çözüm arayışı içinde olabilirsiniz. Ortaklıklar, partner ilişkileri gündeminize gelebilir. Kendi çabanızla bir şeyler yapmaya başarmaya odaklanıyorsunuz, başka kaynakları da değerlendirmenizi tavsiye ederim. Dışardan gelecek olan kaynaklara da açık olun. Sorumluluk bilinciyle hareket etmenizi öneririm.

TERAZİ: Dolunay burcunuzda olacak. İlişkilerinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çözüm yolu bulabilirsiniz. Genel sağlığınıza dikkat edin. Kişisel görüntünüz hakkında yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Yetenekli potansiyelinizi öfke kontrolü yaparak kullanırsanız daha etkili olabilirsiniz. Anne ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Görmezden gelinen sorunlarla yüzleşmek çözüm yolunuzu kolaylaştırabilir. 

AKREP: Bazı saklı gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Hızlı gelişmeler olabilir. Sağlık konularına dikkat edelim. Manevi konularda duyarlılığınız artıyor. Çalışma hayatınızda çok güzel odaklanarak işlerinizde başarılı olabilirsiniz. Endişelerinizden kurtulmak için iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Bilinçaltı ile ilgili aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Yuvanıza ailenize biraz daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.    

YAY: Önemli bazı işlerinizde tamamlanmalar olabilir. Kendinize yeni hedefler planlayabilirsiniz. Arkadaş ortamlarında, sosyal çevrede yanlış anlaşılmalardan dolayı yaşanan olaylara önem vermelisiniz. Yer değiştirmek isteğiniz olabilir.

OĞLAK: Kariyer ve yuva hayatınızda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Toplumda dikkat çekebilirsiniz, iş, kariyer ve yer değişimi olabilir. Ebeveynlerle ilgili sağlık konusunda dikkat edin. Ailevi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Öfkenize hakim olarak bu konuyu daha iyi çözüme kavuşturabilirsiniz. 

KOVA: Motivasyon artıyor, ulaşım seyahatler, kardeşler kuzenlerle yakın çevre komşularla ilişkiler gündemde olabilir. Hukuksal konularda çözüm olabilir. Eğitim tamamlamak. Seyahatlerle ilgili konularda destek alabilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz. Çocuklar, el işleri konusunda enerjiniz yükseliyor. Bu alanlarda bazı yenilikler yapabilirsiniz.

BALIK: Maddi konularda önemli dönüşümler getirebilir. Başkalarının kaynaklarını kullanabilirsiniz. Çözüm yolları da gelebilir. Bu konularda özenli ve dikkatli olmalısınız. Ortak gelir, gider, miras, kredi, borçlar, tazminat vs. konular gündeminizde olabilir, oldukça adil davranmaya çalışmanızı öneririm.

-Yaptığım çalışmalar olasılık çalışmasıdır.
-Sevgi ile dostça kalın!!!