Merhabalar Sevgili okurlarım; 
Bu hafta 27 Nisan 2021 Salı günü sabah 06:31'de Akrep burcunun 7. derecesinde Dolunay tamamlanacak. Sabit burçta gerçekleşecek dolunayda güçlü değişimlere oluşumlara şahit olabiliriz. Dolunaylar madalyonun iki yüzünü de aydınlatır. Akrep etkisi ile yoğun duygusal zamanlara işaret eder. En çok kaybetmeyi korktuğunuz şeylere şüpheci ve güvensiz yaklaşımınız varsa bırakın o şeyi, yoksa kaybınız daha büyük olacaktır. Ayın dünyaya oldukça yakın bir pozisyonda olması, manyetik gücün artması da söz konusu olabilir. Akrep burcu çok duygusal bir su burcudur. Bu yüzden takıntılar yaşayabiliriz. Hayal kırıklıklarına uğramamız söz konusu olabilir. Tartışmalara kolayca girmemizi sağlayabilir. Akrep burcunun olduğu hayat alanınızda birçok gizem çözülebilir. Bu dolunay oldukça sert açılar barındırmaktadır. İkili ilişkilerde ve finansal birlikteliklerde ani kopmalar söz konusu olabilir. Kıtlık bilincimizin yükselmesi ve kaybetmek korkusu yüzünden elimizdekine daha çok bağlanabiliriz. Kısıtlamalar, sınırlamalar artabilir. Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars gezegeni Yengeç burcunda ve düşüştedir. Dolunay ile Ağırlama halindedir. Akrep burcundaki Dolunayın etkisini daha da arttırmıştır. Kıskançlık, şüphecilik, hırs ve tutku gündemimize gelebilir.  Kabullenemediğiniz, çatışma yaşadığınız alanı temizlemek için ilhama açık olun, sezgilerinize güvenin. Gereken bilinç aşamasını yaparak seçimsiz, tarafsız bir bilince ulaşma yolunu bulacaksınız.
Kamuyu daha çok ilgilendiren Torba yasalar gündemde olabilir.
Hava olayları ve problemler, sel baskınları yaşanabilir. Dolunaydaki Hamal sabit yıldızının etkin halde olması depremleri tetikleyebilir.
Dünya genelinde Boğazlar ve stratejik diplomasi konuları gündeme gelebilir.
Bilim adamları ve yeni aşılar, ilaçlardan bahsedebiliriz. Covit 19 ile ilgili devam eden süreçleri bol bol duyabiliriz.
Havalimanlarında yeni düzenlemeler olabilir.
Eğitim alanında yeni ve farklı kararlar alınabilir.
Altın daha çok konuşulacak.
Ünlü birilerinin vefatı olabilir. 
MEDİKAL Astroloji'de Boğaz, boyun, üst solunum yolları, bronşit hastalıkları tetiklenebilir.

AKREP BURCUNDAKİ DOLUNAY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?
26.04.2021 -02.05.2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

 

KOÇ BURCU: Nokta koymak istediğiniz aklınıza takılan konulara, odaklanarak hiçbir şeyin sizi etkilemesine izin vermeyin. ‘’Söz Gümüşse Sükut Altındır.’’ Sözünü unutmayın yoksa başınız çok ağrıyabilir. Gelir-giderler, alacaklar vs. konularda sezgilerinize güvenin. Alma-verme dengesini kaybetmeden, krizlere, çatışmalara girmeden empati kurarak adım adım ilerlemenizi tavsiye ederim. Deneyime yönelmenizi tavsiye ederim.
 

BOĞA: Güneş, Uranüs, Merkür, Venüs sizin burcunuzda! Yani en hayati kararları alan burçlardan birisisiniz. O zaman ya kalemi kıracaksınız ya da yaraları sarıp gideceksiniz. İkili ilişkilerde, ortaklı işlerde, evlilikte ruhsal olarak tamamlanmış hissettirebilir. Sezgilerinizle ilerlerseniz yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. 
 

İKİZLER: Günlük işler, Çalışma ortamı, evcil hayvanlar, beslenme, spor gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Büyümeye daha yeni başlayacaksınız bu yüzden iş hayatı için endişe etmenize gerek yok. Bolca harekete geçebilirsiniz. Kendi işinizin sahibiyseniz önemli kararlar vermeden önce ortak fikirlerde bulunduğunuz kişilerinde fikrine önem vereceksiniz. 
 

YENGEÇ: Duygusal ve kırılgan hallerinizin ön plana çıkabilir. Hangi konular sizi değerli hissettiriyorsa o alana öncelik vermenizi tavsiye ederim. Böylece arkadaş ortamlar, sosyal çevrede yaşadığınız özgüven kaybından kurtulabilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlik ve kırgınlıklar yaşamadan biraz daha özen göstererek bu dönemi geçirebilirsiniz.
 

ASLAN: Ailenizle birlikte zaman geçirmeniz kariyer konusunda yaşadığınız kaygılarınızı azaltabilir. Kendinizi yetersiz ve güçsüz hissetmek, gibi bir ruh hali beslememeye çalışın. Yer değişikliği, seyahat etme isteğiniz tetiklenebilir. Görev ve sorumluluklarınızda dikkatli olun.
 

BAŞAK: İletişim, yakın çevre konuları gündeminizde olacak. Kardeşler, komşular, yakın çevre , akraba ile olan iletişimde bazı hassasiyetlerin farkına varabilirsiniz. Seyahat planlarınız varsa iptal olabilir. Anlaşmaları ve ticari konuları tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Ruhsal olarak Dolunaydan çok etkilenebilirsiniz.
 

TERAZİ: Para akışındaki hassasiyetler yüzünden endişeli olabilirsiniz. Gelir ve gider dengenizdeki meselelerden dolayı içsel bir kriz yaşayabilirsiniz. Her ne kadar zorlukları gözünüzde büyütmeden halletsenizde çevrenizdeki yanlış insanlardan dolayı zarar görme olasılığınız yüksek. Sezgileriniz kuvvetli.
 

AKREP: 27 Nisanda sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Sana fayda sağlamayan ve artık yürümediğini fark ettiğin kişiler veya konuları hayatından çıkartabilirsin. Dış görünüşünde önemli bir değişiklik yapabilirsin. Uzun süredir atamadığın yorgunluğu bu Dolunayla atabilirsin, iyice dinlenebilirsin. İkili ilişkilerde, aile ve kariyer konularında hayatını gözden geçirebilirsin, değişiklik yapmak isteyebilirsin.
 

YAY: Algı açılması yaşayabilirsiniz. Kardeş, kuzen, komşu, yakın çevre ile mücadele edebilirsiniz. Hisleriniz güçlenecek. Meditasyon, ibadet yapmak size iyi gelebilir. Günlük koşturmalarda biraz sıkıntılı durumlarla karşılaşabilirsiniz.
 

OĞLAK: 27 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sosyal çevrenle ilgili konuları gündemine getirebilir. İçinde bulunduğun sosyal çevreden tamamen çıkmak isteyebilirsin. Kendinizi bu Dolunay süresince dışa dönük ve sempatik hissedebilirsin. Önünüze çıkacak olan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışmalısınız.
 

KOVA: 27 Nisan’da Akrep burcunda oluşacak Dolunay kariyer hayatınızla ilgili konuları gündeminize getirecek. Üstlerinle ya da işinde önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. İletişiminize dikkat etmenizi öneririm. Çok krizli bir iletişim yaşayabilirsiniz.  Yeni adımlar atabilirsiniz. Yalana tahammülünüzün olmadığı bir dönemdesiniz. Sizleri en iyi anlayan insanlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz.
 

BALIK: 27 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay gündemine kariyer kelimesini oturtacak. Uzaklar ve yabancılarla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Yurt dışı seyahatlerin varsa iptal olabilir. Sosyal medyada görüşlerini paylaşırken kriz yaratmamaya dikkat etmelisin. Risk almanı geliştirecek gelişmeler olabilir.
Yaptığım Çalışmalar Olasılık çalışmasıdır.
Sevgiyle Dostça Kalın!!!
Sorularınızı , ınstagram adresimden DM’den ( @astrologselma_) sorabilirsiniz.
Çalışmalarıma destek olmak için beğeni ve yorum yapmayı esirgemeyelim Lütfen!!!