Merhaba Değerli okurlarım!!!
Şubat ayının son haftasında bakalım Gökyüzünde neler oluyor?
Venüs-Mars, Satürn-Uranüs sert açıları daha da belirginleşecek. 27 Şubat Cumartesi Başak burcunda Dolunay yaşanacak! Sağlık konularında ve Maddi konularda her zaman olduğundan daha da dikkat etmeliyiz.
Gökyüzünde Merkür Durağan hareketi saat 03:52 de Retro hareketini tamalayarak ileri harekete geçecektir.

22 – 28 ŞUBAT 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 
KOÇ BURCU(21 MART-19 NİSAN) VE YÜKSELENİ KOÇ BURCU OLANLAR:
Hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Sürpriz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arkanızdan konuşan, fakat yüzünüze gülen, dost gibi görünen insanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. 
 

BOĞA BURCU(20 NİSAN -20 MAYIS) YÜKSELENİ BOĞA BURCU OLANLAR: Elektronik aletlerde bozulmalar olabilir.  Teknolojik sorunlar yaşayabilirsiniz. Yorucu bir ay geçirebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çevrenizde gerçek dostlarınız bulunacak. Bekar ve partneri olmayanlar yeni bir aşk olabilir.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-20 HAZİRAN) YÜKSELENİ İKİZLER BURCU OLANLAR: 
 Zaman zaman çıkmaza girebilirsiniz bazı konular üzerinde, gönlünüzü ferah tutmalısınız.  ‘Su akar yolunu bulur’ demek istiyorum. Partnerinizle ufak çatışmalar yaşayabilirsiniz. Kısa bir süre sonra bu çatışmalar duygu patlamaları sonrasında bitecek. Dua, meditasyon, yoga yaparak bu süreci daha rahat atlatabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN -22 TEMMUZ) YÜKSELENİ YENGEÇ BURCU OLANLAR: Ailenizden alacağınız büyük maddi desteklerle büyük adımlar atabilirsiniz. Güzel fırsatlar (önünüze engeller çıksa bile) yakalayabilirsiniz. Bu süreç biraz yoğun, zorlu ve yorgun geçebilir.
 

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22AĞUSTOS) YÜKSELENİ ASLAN BURCU OLANLAR:  Kariyerinizde çok güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinize odaklanabilirsiniz. Beklentiniz olan maaş artışını ya da ikramiyeyi alma olasılığınız çok yüksek. Becerilerinizi iş yerinde güzel kullanmayı biliyorsunuz. Bu sayede basamakları tek tek çıkıyorsunuz, iş yerinizde yükselebilirsiniz. Eğitimler, sertifikalar vs. devam edebilir. Angarya işlerden kurtulabileceğiniz bir dönem olacak.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL) YÜKSELENİ BAŞAK BURCU OLANLAR:   Yardımlaşma isteğinizin artacağı bir dönemdesiniz. ‘Az sadaka çok bela defeder.’ Sözü bu hafta tam size göre! Amaçlarınız değişebilir. Yeni fikirler ve kararlar üretebilirsiniz, Acele etmemenizde ve dikkatli olmanızda fayda var. Yeni arkadaş ortamlarında bulunabilirsiniz. Evinizdeki ortam biraz gergin olabilir. Muhabbetlerinizin daha kibar bir tonda olmasına dikkat etmeye çalışırsanız her şeyin daha da güzel olacağını görürsünüz.

TERAZİ BURCU(23 EYLÜL-22 EKİM) YÜKSELENİ TERAZİ BURCU OLANLAR: 
Para konularında biraz daha gerçekçi yaklaşımda bulunabilirsiniz.  Yeni başlangıçlar sizi bekliyor olabilir. Olumlu güzel gelişmeler alabilirsiniz. Üzerinde uzun süredir düşündüğünüz konuların sizi etkilemesine izin vermemeniz faydalı olacaktır.
 

AKREP BURCU (23 EKİM-21 KASIM) YÜKSELENİ AKREP BURCU OLANLAR:   
İleriki dönemler için programlar yapabilirsiniz. Tavrınız değişebilir. Zorluklar yaşama olasılığınız yüksek, ancak sakin kalarak ve kararlılık göstererek bu dönemi atlatabilirsiniz. Emeğinize çok etkili kişiler tarafından destek gelebilir.

YAY BURCU (22 KASIM-21 ARALIK) YÜKSELENİ YAY BURCU OLANLAR:
Öncelikle Adalet ve öngörülü olmaya özen gösterebileceğiniz bir dönem olacak. Elinizdeki işleri sabırla bitirmeye çalışın. İleri dönemler için olumlu güzel programlar yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan iletişimlerinizde daha dikkatli davranmanızı öneririm. Ailevi konular gündeminizde olabilir.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK – 19 OCAK) YÜKSELENİ OĞLAK BURCU OLANLAR:   
Maddi konularda biraz gerilimler yaşayabilirsiniz. Aileden ya da akrabalarınızdan maddi konuda destek alabilirsiniz. Alıngan tavırlara kapılmamanızı öneririm. Sabırla çok güçlü olduğunuza inanmalısınız. Yurt dışı ile ilgili işleriniz olabilir.

KOVA BURCU (20 OCAK-18 ŞUBAT) YÜKSELENİ KOVA BURCU OLANLAR:
Özellikle trafikte biraz daha dikkatli olmanızı ve kurallara uymanızı öneririm. Çevrenizden çok mutlu olacak birisi sizi de bayağı şaşırtacak. Gerilimli durumlar söz konusu olabilir. Finansal konularda odaklanabilirsiniz. Gündeminizde işle ilgili konular olabilir.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT 20 MART) YÜKSELENİ BALIK BURCU OLANLAR:  
Partnerinizle ilişkilerinize dikkat edin. Çalışma hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Fırsatlara açık olun. Adımlarınızı dikkatli atarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm. Özellikle Dolaşım sistemi, baş ve boyun bölgesine dikkat edebilirsiniz. 
Sorularınızı , ınstagram adresimden DM’den (astrologselma_) sorabilirsiniz.


Yaptığım çalışmalar olasılık çalışmasıdır.


Sevgiyle Dostça Kalın!!!