Merhaba Çok Değerli okurlarım!!!

Bu hafta bitirdiğim EFT ( Freedom Techniques – Duygusal Özgürlük) Eğitiminden güzel bir sözü sizlerle buradan paylaşmak istedim.

 ‘’Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Rahat ol, hedefine odaklan, güzel düşün ve harekete geç. Hayat sana her zaman en doğrusunu verir.’’

Şubat ayını bitirdik. Bakalım Mart ayının ilk haftası genel burç yorumlarında neler var?

Bu burç yorumları genel olarak analiz edilmiştir. En doğru analiz kişinin kendi Doğum Harita Analizidir.

1 - 7 MART 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU(21 MART-19 NİSAN) VE YÜKSELENİ KOÇ BURCU OLANLAR: Koç burcunun yöneticisi Mars bu hafta ikizler burcuna geçiyor. Kardeşler, çevre ile ilişkiler, iletişiminiz artabilir. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. İş hayatınızda da yoğun bir iletişim, yeni bir bakış açısı yaşayabilirsiniz. ‘’Leb demeden leblebiyi anlamak’’ sözü tam bu hafta için size göre yazılmış. Yeni anlaşmalar olabilir. Sosyal medyada da oldukça popüler olabileceğiniz bir hafta olabilir. Ancak dilimize hakim olmalıyız. Kırıcı, yıkıcı olmamaya dikkat etmeliyiz.

BOĞA BURCU(20 NİSAN -20 MAYIS) YÜKSELENİ BOĞA BURCU OLANLAR: Maddi açıdan, parasal kaynaklar gündeminizde olabilir. Bu hafta Napolyon’un ‘’Para Para Para’’ sözü tam size göre olacak. Yeni yatırımlara yönelebilirsiniz. Kariyerinizde güzel gelişmeler olabilir. Gereksiz risk almaktan kaçınmanızı öneririm.  Bütçenizi zorlayacak gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aşk, eğlence, varsa çocuk konuları gündeminizde olabilir.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-20 HAZİRAN) YÜKSELENİ İKİZLER BURCU OLANLAR: Fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Konuşma özelliğiniz ön plana çıkabilir. Zeki olduğunuzu daha çok göstermek isteyebilirsiniz. Kırıcı, yıkıcı dilden uzak durmanızı tavsiye ederim. Öğrenmeye çok açık olduğunuz bir dönemdesiniz, kendinizi geliştirmek için eğitimlere, etkinliklere, vs. katılabilirsiniz. İşinize odaklanmayı çok seviyorsunuz. Yuva, ev, gayrimenkul vs. konuları gündeminizde olabilir.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN -22 TEMMUZ) YÜKSELENİ YENGEÇ BURCU OLANLAR: Daha çok iç dünyanızda iniş-çıkış olabilecek bir hafta olabilir. Bilinçaltı konuları tekrar gündeminize gelebilir. Bilinçaltı konularına teknolojik destek verebilirsiniz. Gizli düşmanlarınızla, arkadan konuşanlarla ya da dost görünüp düşmanınız olanlarla tartışmalar yaşayabilirsiniz.  Detay gerektiren konularda gündeminizde olacak. Elinizde toplu bir birikiminiz varsa mantıklı yatırımlar yapabilirsiniz.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22AĞUSTOS) YÜKSELENİ ASLAN BURCU OLANLAR:  Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar vs. konular gündeminizde olabilir. Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yeni insanlar sayesinde yeni iş fırsatları çıkabilir. İkili ilişkilerinizdeki sorunlar için, partnerinizle birlikte vakit geçirmek iyi gelecektir. Sorunları çözmenize, ortak kararları birlikte almanıza yardımcı olabilir. Maddi açıdan para konusunda sorumluluk almanız gerekiyor. Bütçenizi dikkatli kullanmalısınız.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL) YÜKSELENİ BAŞAK BURCU OLANLAR:   Çalışma hayatınız bu hafta oldukça yoğun geçebilir. Buna bağlı olarak da yorgunluk olabilir. Kendinize biraz daha dikkat etmeye çalışın, dinlenmeye çalışın. Özellikle önümüzdeki 2 ay içinde iş yerinde terfi olabilirsiniz.  Kariyer alanında güçlü birlerinin desteğini alabilirsiniz. Yeni bir iş yeri açabilirsiniz. Eğer bir iş yeriniz varsa da güzel olumlu ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda da metabolizmanızı bozan yiyeceklerden uzak durmalısınız. Spor yapabilirsiniz, Kilo vermek için diyete başlayabilirsiniz. Ebeveynlerinizle veya iş yerinde üstlerinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu konuları konuşarak çözmeye çalışmalısınız.  Aldığınız eğitimlerden yana destek alarak ilerlemeler söz konusu olabilir.

TERAZİ BURCU(23 EYLÜL-22 EKİM) YÜKSELENİ TERAZİ BURCU OLANLAR: Eğitim ve iş hayatınız için mücadele edebileceğiniz bir hafta. İş hayatınızda engellerle karşılaşsanız bile üstleriniz tarafından takdir edilebilirsiniz. Yurt dışı ile işleriniz varsa ya da yurtdışına gitme imkanı olanlar yurt dışına gidebilir. Adalet, mahkeme vs. işleriniz ya da bunlarla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Sağlık ve hastane konuları gündeminizde olabilir.

AKREP BURCU (23 EKİM-21 KASIM) YÜKSELENİ AKREP BURCU OLANLAR:   Ortak olarak yürüttüğünüz işleriniz varsa ani bir olay yaşayabilirsiniz. Ortak olduğunuz kişilerle tartışma, mücadele yaşayabilirsiniz. Düşünmeden hareket etmemeye, fazla risk almamaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda kaygı duyabilirsiniz, bir yandan da harcama isteğiniz artabilir. Dengelemeye çalışmalısınız. ‘’Ayağını yorganına göre uzat ‘’sözü tam size göre olabilir. Bir grupta bulunabilirsiniz veya çalışabilirsiniz.

YAY BURCU (22 KASIM-21 ARALIK) YÜKSELENİ YAY BURCU OLANLAR: Bu hafta evlilik, anlaşmalar, ortaklık gibi konular gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili olarak gergin bir sürece girebilirsiniz. Kariyerle ilgili de bazı konularda bitiş ve yeniden başlayışlar olabilir. Sorunları tartışarak değil de konuşarak çözmeye çalışmalısınız. Düşüncelerinizi iletme konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Eğitimlere başvurabilirsiniz ya da katılabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK – 19 OCAK) YÜKSELENİ OĞLAK BURCU OLANLAR:   Maddi açıdan şanslı olabileceğiniz bir dönem olabilir. İşlerinizle ilgili güzel planlar yapabilirsiniz. Özellikle yönetici bölümündeyseniz kadro değişikliği yapabilirsiniz. İş bölümü değişiklikleri yapabilirsiniz. Fikir alış verişi yapabilirsiniz. Eğitiminiz devam ediyorsa sınavlar olabilir.  Akademik konular, eğitim konuları, yurtdışı konuları gündeminizde olabilir. Sahne becerileriniz varsa bu konuyla ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

KOVA BURCU (20 OCAK-18 ŞUBAT) YÜKSELENİ KOVA BURCU OLANLAR: İkili ilişkiler, varsa çocuk, hobiler, Aşk, sosyal yaşam, spor vs. konular gündeminizde olabilir. Partnerinizle ve çocuklarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda biraz daha hareketlenebilir. Özellikle Mart ayı ortalarından sonra maddi olarak biraz daha rahatlayabilirsiniz. Ama siz yine de harcamalarınıza dikkat edin. Önünüze güzel fırsatlar çıkabilir.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT 20 MART) YÜKSELENİ BALIK BURCU OLANLAR:  Ev ve aile hayatında hareketli olabilecek bir hafta başlıyor. Ailemiz ile gerginlik yaşayabilirsiniz. Ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat etmeye çalışın. ‘’Bir söyleyip, iki dinleyelin.’’ Emlak konuları, ev değişikliği, ev almak, evle ilgili dekorasyon yapmak konuları gündeminize gelebilir. Daha önceden yapmış olduğunuz hatalarınızı da kendi içinizde affedeceksiniz.  Böylece kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Kadersel anlamda bir koruma altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Sorularınızı , ınstagram adresimden DM’den (astrologselma_) sorabilirsiniz.

Yaptığım çalışmalar olasılık çalışmasıdır.

Sevgiyle Dostça Kalın!

© 2005 -

 Dergisi iyi bir okuyucu deney