HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, kısa süre önce göreve başlayan Ticaret Odası Yönetimini makamında ziyaret etti. Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Bahaettin Oktav ile görüşen HaberTire yetkilileri, yeni Başkan Mehmet Delikanlı ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, ziyaretleri için HaberTire Gazetesi’ne teşekkür ederken kısa bir açıklamada bulundu. HaberTire Gazetesi’nin Tire’de gelişimini sürdüren önemli yayın kuruluşu olduğunu ifade eden Delikanlı, önümüzdeki dönemlerde kurum olarak çeşitli projeler yürütüleceğini belirtti.

OKTAV: “BASIN İLİŞKİLERİ EN ÜST DÜZEYDE TUTULMALI”

Samimi ve karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Yönetim Kurulu Üyesi Bahaettin Oktav’dan gazetemiz HaberTire’ye övgü dolu sözler geldi. Çelik Medya’nın Tire şartlarında çok iyi işler ortaya koyduğunu dile getiren Oktav, Oda ve Basın ilişkilerinin en üst düzeyde olması gerektiğini söyledi. Yeni dönemde Tire’nin ve Ticaret Odası faaliyetlerinin tanıtımıyla ilgili önemli adımlar atılacağını belirten Oktav, ziyaretleri için HaberTire Gazetesi’ne teşekkür etti.  

Editör: Haber Merkezi