Tire’nin genç seslerinden olan, Grup Zafer’in solisti, Celal Geçgin; Acun Ilıca’nın düzenlediği Star TV’ de başlayacak olan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılmaya hak kazanmıştı. Tireli Celal,bugün saat 20:00’de Star TV’deyayına başlayacak olan programda sahneye çıkacak ve Tire’yi temsil edecek.

Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Acun Ilıca’nın düzenlediği ve Hülya Avşar, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hadise gibi tanınmış sanatçıların jüriliğini yaptığı ‘O Ses Türkiye’ isimli yarışmaya katılmaya hak kazanan Tire’nin genç seslerinden Celal Geçgin, bu akşam saat 20:0’de Star Tv’de canlı olarak yayınlanacak programın eleme turunda sahne alarak, sesiyle jüri üyelerini etkilemeye çalışacak. Tireli genç Celal için dönüm noktası olabilecek önemdeki bu yarışmada Tirelileri de bir anlamda temsil edecek olan yarışmacı, tüm Tirelilerden kendisini dualarıyla desteklemesini istedi.

Yaklaşık 60 civarında bestesi bulunan 19 yaşındaki genç, ilk bestesi olan ‘Sarı Sonbahar’ isimli eserini 2010 yılı Kasım ayında bestelediğini ifade etti. Müzik hayatında en büyük desteği ve yardımı çalıştığı orkestra olan Grup Zafer’in kurucusu Zafer Bayar’dan gördüğünü ifade eden genç yıldız adayı, duygularını şu şekilde dile getirdi: “Müzik, doğanın bir parçası. Müzik biz insanların bir parçası. Müzik olmadan yaşayamayız diye düşünüyorum. Bizim insani öğelerimizi besleyen temel bir unsur. Müziğe olan ilgim ve sevgim hep vardı. Şimdi buy ilgi ve sevgiyi kendi sesimle birleştirerek bu yarışmada göstermeye çalışacağım. Tüm Tirelilerin programı izlemesini ve başarılı olmam için dua etmelerini istiyorum. Onların desteği benim için çok önemli. Ayrıca, bu vesile ile bana en büyük desteği veren, ustam olan Zafer ağabeyime de çok teşekkür ediyorum.”

VİDEO:

Editör: Haber Merkezi