Oktay Dağdeviren CenazeKendini asarak intihar eden tire endüstri meslek lisesi öğretmenlerinden Oktay Dağdeviren’in cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Ahmet ŞENKİ / Yerel Güç Gazetesi

Geçtiğimiz gün Tire Endüstri Meslek Lisesindeki kendi atölyesinde kendini asarak hayatına son veren Oktay Dağdeviren’in (34) cenazesi kaldırıldı.

Oktay Dağdeviren’in cenazesi, Tire İmam Hatip Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Tire Asri Kabristanlığa defnedildi.

Eğitim camiasını yasa boğan Oktay Dağdeviren’in cenazesine, Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Ali Ölçer, Tire Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Hasan Öztürk, Gaziemir Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Önder Özden, Eğitim-Sen Tire Temsilcisi Eyüp Aksoy, Tire Endüstri Meslek Lisesi Öğretmenleri, öğrencileri ile yakınları katıldı.

Oktay Dağdeviren’in cenazesinde gözyaşları sel olurken, Dağdeviren’in mesai arkadaşlarının ayakta durmakta güçlük çektikleri ve çok üzgün oldukları gözlemlendi.

 

SALI GÜNÜNDEN BU YANA KAYIP OLAN ÖĞRETMENİN CENAZESİ OKULUN ATÖLYESİNDE OktayBULUNMUŞTU

Tire Endüstri Meslek Lisesi Öğretmenlerinden Oktay Dağdeviren (34) girdiği bunalım sonucu kendini asarak Salı günü intihar etmiş ve cesedi okulun atölyesinde atölyedeki boruya asılı halde bulunmuştu.

Oktay Dağdeviren’in 8 yıl önce çok kısa süren bir evlilik yaparak eşinden ayrıldığı ve kendini astığı atölyede, eski eşini çok özlediğini, onu unutamadığını ve özlemini anlatan bir not bulunduğu, Dağdeviren’in, kendi atölyesine gelerek sol kolunu bedenine koli bandı ile sardıktan sonra, atölye kapısının üzerindeki boruya astığı elektrik kablosunu boğazına geçirerek masaya çıkıp, üzerine çıktığı masayı devirerek ayağını yerden kesmesi ile hayatına son verdi.

Editör: Haber Merkezi