Kitap DostlarıKitap Dostluğu Kulübü’nün Gönüllü Tire Üyeleri ve Tire Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen tiyatro oyununa Tirelilerden büyük ilgi gelirken, oyunu izlemek isteyenlerin bilet yerine kitap getirdiği kampanyada yaklaşık 350 kitap toplandı.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Kitap Dostluğu Kulübü Üyeleri’nin tertip ettikleri “Artiz Mektebi” isimli oyun Tireliler tarafından büyük ilgi gördü. Kapıda bilet yerine kitap toplayan Kitap Dostluğu Kulübü üyeleri topladıkları yaklaşık 350 kitapla yeni bir kütüphane kurulacak olmasının sevincini yaşadılar.

 

Konuyla ilgili olarak konuşan Kitap Dostluğu Kulübü Gönüllü Üyesi Nazan Erdoğan, “Kitap Dostluğugaziemir-tirad Kulübü olarak tiyatro etkinliğimize bu kadar ilgi gösterilmesi bizi son derece mutlu etti. Bu etkinlik sürecinde bizlere destek olan başta sayın Kaymakamımız Hüseyin Ergi’ye, Belediye Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek’e, Belediye Başkan Yardımcısı Mengu Önler’e, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Ölçer’e, Tire Belediyesi’nden Duygu Nal’a, fotoğraf çekimleri için Nihal Hanım ve Seval Erdoğan’a, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a,Gaziemir Belediyesi Yetişkinler TİRAD Tiyatro Topluluğu oyuncularına, Kitap Dostluğu Kulübü ve temsilcileri olarak sonsuz teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi