Eskioba KutlamaEskioba İlköğretim Okulu öğretmenleri ve velileri Anneler Günü’nü Kuşadası’nda bir otelde düzenledikleri etkinlikle kutladılar.

HaberTire

Tire’ye bağlı Eskioba Köyü İlköğretim Okulu mensupları 12 – 13 Mayıs 2012 tarihlerine denk gelen hafta sonunu Kuşadası Aqua Fantasy Hotel’de 150 davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programında geçirdiler.

Kutlama ile ilgili olarak konuşan Eskioba İlköğretim Okulu Müdürü Abdülkadir Yar, “Eskioba İlköğretim Okulu olarak idareci ve öğretmenlerimizin gayretleri ve dostlarımızın katkıları ile iki gün boyunca harika bir hafta sonu geçirdik. Bu kutlamaya destek veren Fatih İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Ayrıca Okul Müdürü Abdülkadir Yar, bu etkinliğe maddi manevi  destek veren başta Mehmet Delikanlı, Seray Yemek şirketi sahipleri Yılmaz Kocaoğlu ve Temel Kaya’ya, Semih Önkan’a, Azmi Öztüzün’e Ahmet Derman’a, Başak Sigorta yetkilileri Meltem ve Emin Ceylan’a, Tire Süt Kooperatifi çalışanlarına, Veteriner Eşref Okur’a, Mücahit Şevik’e, Mehmet Hızlan’a, Serkan Günaydın’a ve etkinliğe katılan tüm davetlilere tek tek teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi