Erkan EtçiBüyük Birlik Partisi Tire İlçe Teşkilatı, hafta sonu kongre heyecanı yaşadı. 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını yapan Tireli BBP’lileri bu önemli günlerinde çevre ilçe ve il merkezinden gelen partililerde yalnız bırakmadı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Kongrenin sürpriz konuğu partinin genel başkan yardımcılarından olan Ahmet Gürhan oldu. Kongreye katılan diğer önemli isimler arasında İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Topal, Konak İlçe Başkanı Yaşar Biçinci, Torbalı İlçe Başkanı ZülküfGüldoğan, İl Başkan Yardımcısı İsmail Gider ve İl Teşkilat Başkanı Osman Topsakal oldu.

 Tek liste ve tek aday olarak gidilen kongre seçiminde mevcut ilçe başkanı Erkan Etçi, oy birliği ile yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongre faaliyet, yürütme ve bütçe raporlarının okunması ve ibra edilmesi ile başladı. Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan bir konuşma yaptı. Gürhan konuşmasında, “Yakın zamanda partimizin içerisinde yaptığımız çalışmaların hepsi iktidara yükselmek hedeflidir. Yeni bir kurumsal yapı oluşturmak için kolları sıvadık. Biz 19 yıldır siyasette hep dik durup dürüst olup doğruyu ilerlemeye çalışıyoruz. Bunun farkında olup milletimizde bizi mecliste bizi istiyorlar. Bu doğrultuda yeni revizyon içerisinde olacağız. Hiç endişeniz olmasın önümüzdeki dönem mecliste olacağız. Meclise geldiğimizde idamı geri getireceğiz ve ilk olarak da Apo’yu idam ettireceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi