Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Örgütü Kadın Kolları üyeleri, il teşkilatından gelen bazı kadın yöneticilerin de katıldığı yıllık kadın danışma toplantısında bir yılın muhasebesini yaptı.

Kamuran KIZILBOĞA / Büyük Tire Gazetesi

Yerel seçim tarihinin yakına alınması konusunun nasıl sonuçlanacağı merak konusu olmaya devam ederken, partilerdeki hareketlilik de devam etmekte. Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Teşkilatı Kadın Kolları üyeleri, bir yılın muhasebesini yapmak üzere, önceki gün ilçe merkezinde yıllık ‘kadın danışma kurulu’ toplantısını yapmak üzere bir araya geldi. Toplantıya partinin İzmir İl Teşkilatı Kadın Kolları yönetiminde yer alan iki isim; Zübeyde Çelik ve Nurcan Helvacı da gözlemci olarak katıldı.

İlçe Başkanı Mustafa Güngör’ün de yer alıp açılış konuşmasını yaptığı toplantıda daha sonra başta CHP Tire Kadın Kolları Başkanı Sezer Konursay olmak üzere, isteyen tüm bayanlar söz alarak konuştular. Danışma kurulu toplantısında, geride kalan bir yıllık süreç değerlendirildi. ‘Neler yapıldı?’, ‘Nasıl çalışıldı?’, ‘Yanlış yapılan çalışmalar nelerdi?’ gibi birçok konuda sorular soruldu, yanıtları arandı. Kadınların yaptıkları ve yapması gereken hususlar, ayrıntılı olarak işlendi. Toplantı da ayrıca seçim öncesi dönemde kadınlar olarak eksik ve yanlışlardan ders alarak, nasıl hareket edileceği de ele alındı.

Editör: Haber Merkezi