İşleri gereği her gün Tire’den Bayındır’a, Bayındır’dan da Tire’ye gelmek durumunda olan çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişi, iki ilçe arasına mesai saatleri dikkate alınmak kaydıyla gidiş dönüş günde 2 ESHOT seferi konulmasını talep etti. 150 imzayla Büyükşehir Belediyesi’ne başvuran vatandaşlar, ulaşımda ciddi sorunlar yaşadıklarını dile getirdi. Çalışanlar tarafından hazırlanan o dilekçede şu ifadelere yer verildi;

“Bizler Tire’de ikamet edip Bayındır’da çeşitli işyerlerinde çalışan veya tam tersi Bayındır’da ikamet edip Tire’de çalışanlar olarak her gün ulaşım konusunda sıkıntılar yaşamaktayız. İlçeler arasında ulaşım iki yönlü olarak sadece Tire-Bayındır minibüsleri vasıtasıyla yapılmakta olup kullanılan araçlar yetersiz kalmaktadır.

Bu yüzden biz çalışanların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla Tire ile Bayındır ilçeleri arasına en az günde 2 kez 1 gidiş bir dönüş olmak üzere mesai saatleri dikkate alınmak kaydıyla karşılıklı olarak ESHOT seferi koyulmasını talep etmekteyiz. Mağduriyetimizin giderilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz.”

Editör: Haber Merkezi