İş İnsanı ve Siyasetçi Alper Kasap’ın eşi Arzu Başargan Kasap, Tire’de Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar alanında yepyeni bir mağaza açtı. Sadece kadınlara yönelik ürünlerin bulunduğu mağazanın açılışı önceki gün düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Şehitler Parkı karşısında hizmete giren mağazanın açılışına Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Emniyet Müdürü Kadir Şen, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı gibi isimlerle birlikte iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, yeni işyerinin Tire’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Duran’dan sonra söz alan Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, mağazanın çok güzel olduğunu söyleyerek Kasap Ailesi’ni tebrik etti. Konuşmaların ardından pasta kesilerek kutlama yapıldı.

“TİRE’NİN BÖYLE BİR MAĞAZAYA İHTİYACI VARDI”

Açılışta HaberTire Gazetesi’ne konuşan Arzu Başargan Kasap, Tire’nin böyle bir mağazaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Kasap konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün açılışımızı yapıyoruz. Aslında Tire’nin böyle bir mekana ihtiyacı olduğu düşüncesindeydik. Bu yüzden böyle bir işe giriştik. Ayakkabı ve çantayı çok sevdiğim için bu işe girdim. Keyifli bir mekan yapmaya çalıştık. Zevkli ürünler getirdik. Tireli kadınlarımıza yönelik tüm ürünlerimiz. Kadın müşterilerimize destek vermek istedik. Çünkü çoğu Tireli vatandaşlarımız bu gibi alışverişleri için ya İzmir’e yada Ödemiş’e gidiyordu. Bizler bir nebze de olsa bu açığı kapatabilirsek ne mutlu bize”

Editör: Haber Merkezi