Tire’de yaratıcı projelere ve yapılara imza atarak birçok kişiyi ev sahibi yapan Koşter İnşaat; kalite standartlarını, aldığı ISO-9001 (Kalite Yönetim Sistemi) ve OHSAS-18001 (İş Sağlığı ve Güvenliliği) sertifikalarıyla belgeledi.

Ercan ÇELİK / HaberTire

Tire’de hizmet veren ve yaptığı kullanışlı ve kaliteli yapılarla adını duyuran Koşter İnşaat, Tire’de kanıtladığı kalite standartlarını, Avrupa çapında geçerliliği olan ISO-9001 ve OHSAS-18001 sertifikalarıyla, dünyaya kanıtladı. Yapılarda kullandığı malzemeleri, kalite belgeleri bulunan tedarikçi firmalardan temin eden ve yapılarını dünya standartlarına göre hayata geçiren Koşter İnşaat, aynı zamanda iş güvenliği ve sağlık yönetim sertifikasıyla sosyal sorumluluğunu yerine getirdiğini de gösteriyor.

Tire’de ISO-9001 sertifikasına sahip ilk ve tek İnşaat Firması olan Koşter İnşaat’ın sahibi Levent Koşar, sertifika takdim töreninde basına konuştu. Basın mensuplarına uzun bir çalışma sonucu bu önemli sertifikaları almaya hak kazandıklarını açıklayan Koşar, “İnşaat sektöründe yenilikleri ve ilkleri müşterilerimize sunmayı hedef haline getiren firmamız, yine Tiremiz için uluslar arası geçerliliği olan 2 önemli sertifikaya uygun kalite standartlarında projeler geliştirdiğini ve uyguladığını göstermiş oldu. Bu belgelerle artık müşterimizin adına UNICERT, firmamızı denetleyecek ve müşterilerimizin güvencesi olacaktır.  Çalışmalarımız sonucunda bu önemli belgeleri almaya hak kazandık. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

 

YENAL DANIŞMANLIK REHBERLİĞİNDE

Koşter İnşaat'ın danışmanlık firması olan Yenal Danışmanlık Satış Temsilcisi Sevay Tunçal da sertifika takdim törenine katılarak, sertifikaların öneminden bahsetti ve Koşter İnşaat'a başarılar diledi.

Levent Koşar

Editör: Haber Merkezi