Okul bahçesinde yapılan programa İlçe Kaymakamı, daire amirleri, okul yöneticileri, hayırseverler , veliler ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılış konuşmasını Okul Müdürü Taner CEYLAN’ın yaptığı programda okulun eski yöneticisi Ali KAYA ve hayırseverlerimiz Murat ÇELİK ve Ali Rıza ÇELİK VE Kaymakam Dr. Hasan TANRISEVEN konuşma yaptı.

KÖYE LİSE MÜJDESİ VERDİLER

Hayırseverler okulun açılış günü ve eğitim hayatları boyunca yaşadıkları birkaç anıyı anlatırken bir de büyük sürpriz yaparak mahalleye lise açma çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Kaymakam TANRISEVEN ise hayırseverlerin bu müjdeli haberinden dolayı memnuniyetini dile getirip, büyüklerine hitaben ne mutlu ki onlara sizin gibi evlatlar yetiştirmiş diyerek eğitime yapılan yatırımların boşa gitmeyeceğini ülkemizin kalkınması için eğitimin çok önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

Başköy İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları gösterisi ve okunan şiirlerin ardından Mevlüt Çelik kütüphanesi açılışı yapıldı. Konukların kütüphaneyi ve okulun tadilat yapılan yerlerinin gezilmesiyle program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi