Tire’de açılan Özel Tire Doruk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, kesin öğrenci kayıtlarını almaya başladı.

Ercan ÇELİK / HaberTire

8. sınıfı bitirmiş ya da lise birinci sınıfta sınıf tekrarı yapmış tüm öğrencilerin kayıt yaptırabileceği Özel Tire Doruk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Cumhuriyet Mahallesi Saim Falakalı Caddesi’nde, Fatih Parkı’ altındaki binasında eğitime başladı. 
Kayıt kabul işlemlerinin başladığı bugünlerde, öğrencileri davet eden okul yetkilileri, kontenjanların sınırlı sayıda olduğunu da eklediler.



OKULUN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>


Öğrencilerin eğitimleri için gerekli herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü okul binasında, 3 labaratuvar, 8 derslik, müzik ve resim atölyeleri ve son teknolojilerle donatılmış hemşirelik uygulama odası bulunmakta.  Dersliklerin doğalgazla ısıtıldığı Özel Tire Doruk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, öğrencilerin sadece eğitim yapacakları binayı değil tüm koşulları düşünüyor. Öğrenciler için şehir içinden ve çevre ilçelerden servislerin de mevcut olduğu okulda öğrencilerin yurt ve yemek ihtiyaçlarına da çözüm sunuluyor. 
Kayıtlar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrenci ve veliler, 0 232 500 89 53 ve 0507 131 80 67 numaralı telefonlardan okula ulaşarak bilgi alabilecekler.

Editör: Haber Merkezi