Selçuk Kaymakamlığı’nın özel daveti üzerine Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçedeki tüm ortaokul ve liselerde münazara kültürünü öğretmek ve bu etkinliği geliştirmek adına planlayıp organize ettiği etkinliğe Tire Sosyal Bilimler Lisesi özel davetli olarak katıldı.

23 Mart’ta gerçekleştirilen etkinliğe, Küçükmenderes Havzası’nda münazara kulübü olan tek okul  Tire Sosyal Bilimler Lisesi, gösteri maçı yapmak ve münazarayı öğretmen için özel olarak davet edildi. Selçuk spor salonunu tahsis ederek yaptığı etkinlikte hem gösteri maçı hemde münazara eğitimi verildi.

46 kişilik Münazara takımından 10 öğrenci ile birlikte okul idaresi ve danışman öğretmenler (eğitici münazırlar)  davete iştirak etti.  ‘’Konusu Evlilik programları kaldırılmalıdır’’ başlıklı gösteri maçı davetli olan tüm öğretmen ve öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi. Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube müdürlerinin katıldığı etkinlik ilgiyle takip edildi. Gösteri maçından sonra Danışman öğretmenler katılımcıların Münazara ile ilgili sorularını yanıtladılar. Etkinliğin sonunda Sosyal Bilimler Lisesi münazara kulübünün öğretmen ve öğrencilerine Selçuk Kaymakamlığı’nın yaptırdığı hediyeler Selçuk İlçe Milli Eğitim şube müdürü tarafından takdim edildi.

 

 

Öğretmen  Adı Soyadı

Görevi

1

Kadir KARADABAN

Müdür Yardımcısı

2

Ahmet YILDIRIM

Felsefe Öğretmeni (Eğitici Münazır)

3

Nuray KERÇEK

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni (Eğitici Münazır)

 

 

 

Öğrenci Adı Soyadı

Sınıfı

1

Cansu ACAR

10 A

2

Beyza BOSTANCI

10 B

3

Aleyna TARI

10 D

4

Nur IŞIK

10 D

5

Nena Rozerin YAVUZ

10 C

6

Fatih GÜLÜM

10 C

7

İbrahim Efe SEYGAN

10 B

8

Hasan Arda SARIOĞLU

10 D

9

İdil Sıla AKSOY

10 B

10

Ayşe MAMAK

10 B

     


Editör: Haber Merkezi