Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu,2012-2013 Eğitim – Öğretim yılı 17. Dönem mezunları geçtiğimiz günlerde Tire Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle yuvadan uçtu.

Serkan ÇİÇEK

 Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Programcılığı, Su Ürünleri, Kağıt Ürünleri ve Teknolojisi, Tekstil ve Gıda Teknolojisi bölümlerinden toplam 113 gencin mezun olduğu törene Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tire Müftüsü Salih Sağlam, Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Harun Raşit Uysal, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Tosbi Bölge Müdürü Galip Kılınç katılırken mezun olan gençlerin aileleri de bu mutlu güne ortak oldular. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Tire Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Harun Raşit Uysal kürsüye gelerek günün anlam ve önemine dair ilk konuşmayı yaptı. Gençlere artık Ege Üniversitesi'nden mezun olmuş birer tekniker olduklarını ve iş hayatında bu gururu taşımaları gerekliliğini hatırlatan Uysal, “Bizler size altın bilezik taktık, sizlere yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere. Sevgili aileler, yetiştirdiğiniz gençlik için sizlere teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de okulumuz personeline sunuyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı yüksek okul birincisi Gamze Sağıroğlu, Bilgisayar programcılığı birincisi Cansu Şengül, Gıda Teknolojisi programı birincisi Melek Demirkaya ,Su programları birincisi Özlem Gündüz 2012-2013Öğretim yılı Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu bölüm birincilerinin ödülünü Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi verirken gençlere sembolik mezuniyet belgelerinin takdim edilmesiyle program öğrencilerin coşkulu bir şekilde havaya kepleri atmasıyla  tören sona erdi.   

Editör: Haber Merkezi