Ergün ÇELİK

Ödemiş’te 4 yıldır yakaladığı yüksek başarılarının ardından Tire’deki kampüsünü faaliyete geçirecek olan Oluşum Eğitim Kurumları en iyi çevre, en iyi fiziki koşullar ve en iyi materyaller sağlamanın ötesinde en iyi öğretmenlerle birlikte yürümenin önemini göz önünde bulundurarak alanında uzman öğretmenlerle birlikte çalışmak üzere sözlerini verdi.

        20 Nisan 2017, Perşembe günü Tire’deki Tanıtım ve Kayıt ofisinde Oluşum Eğitim Kurumları Kurucusu Halise BIYIK, Oluşum İlkokul Müdürü Kudret TORTU ve İlkokul Kademe Öğretmenleri Hamiye İBİLİ, Nevriye ŞENTÜRK, Saadet GES ve Serbay Melik GÜZEL ile birlikte toplantı yapıldı.

        Yapılan toplantıda söz alan Kurucu Halise BIYIK; “Eğitimde ancak sağlam bir temelin üzerine bir sonraki başarı katını rahatlıkla çıkabiliriz. Ödemiş’te bu yıl ilk defa temelinden eğitim verdiğimiz bir sınıfımızı mezun edeceğiz, mezun olacak sınıfımızın bizi TEOG’ da 93,33 ortalama ve İzmir 6.liği ile gururlandırması temelden gelen sağlam eğitim ve eğitim sistemimizin bir resmi olmuş, bizleri onure etmiştir” dedi.

         Oluşum İlkokul Müdürü Kudret TORTU ise; 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Tire’de Özel Okul ve Eğitim anlamında yeni bir “OLUŞUM” un yaşanacağını kadroda yer alacak birbirinden kıymetli öğretmenlerle birlikte başarı yolunda yürümekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Editör: Haber Merkezi