Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin hafta sonları için planlanan yüksek lisans programları, Tireli lisans mezunları için de bir fırsat oldu.



Ercan ÇELİK / HaberTire





Lisans mezunu olan ve yüksek lisans yapmak isteyip de dersleri takip etmenin zorluklarından dolayı bu hayalini erteleyen Tirelilere müjde. Herhangi bir lisans programından mezun olan herkesin başvurabileceği yüksek lisans programlarında ALES şartı da aranmıyor. Tezli yüksek lisans programlarından son üç yıl içerisinde yapılmış olan bir ALES sınavından eşit ağırlıktan 55 puan almış olmayanların kayıtları da özel öğrenci statüsünde yapılmakta. Üstelik talep yeterli olursa, Selçuk’ta açılabilecek yüksek lisans programının şartları ve ücretleri daha uygun hale getirilebilecek. 



Türk Hava Kurumu Üniversitesi bünyesinde, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yapılacak İşletme Yüksek Lisans programına Tezli ve Tezsiz yüksek lisans yapmak isteyenler kabul edilmekte.



Son başvuru tarihi 20 Eylül olan yüksek lisans fırsatı hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler Telefon: 0(232) 892 16 79  ve  0(232) 892 67 18 numaralarından Türk Hava Kurumu Üniversitesi yetkililerinden bilgi alabilirler. Ya da ayrıntılı olarak www.thk.edu.tr web adresinden bilgi alabilirler.

Editör: Haber Merkezi