Tire Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği (HAYKORDER) ile Aydın Hayvan Dostları Derneği’nin ortaklaşa organize ettiği hayvan sevgisi semineri Bilgi Kolejinde Yapıldı.

 

Ergün ÇELİK

 

Tire Özel Bilgi Koleji’nde düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Aydın Hayvan Dostları Derneği Başkanı Fırat Sert, öğrencilere hayvan sevgisini ve hayvanların hayatımızdaki önemini anlattı. Seminerde sokak hayvanları ile ilgili duygusal bir slayt gösterisi de hazırlayan hayvan hakları koruyucuları, çocuklarla karşılıklı sohbetler ederek genç beyinlere hayvan sevgisini aşıladı. 

 

Düzenlenen seminere Uşak Hayvanseverlerinden Nida Çetinşahin, Tire HAYKORDER Başkanı Okan Oytun ve yöneticiler Ayşegül Kaya ve Volkan Akdır da katıldı. Şu ana kadar 21 okulda 9800 öğrenciye seminer veren Aydın Hayvan Dostları Derneği şimdi de Hayvan Hakları semineri  için Uşak, Denizli, İzmir Dikili ve İzmir Foça’ya gitmeye hazırlanıyor. Seminerde konuşan Tire HAYKORDER başkanı Okan Oytun, “Her yıl ükemizde binlerce hayvan sokaklara terkediliyor ve binlercesi ölüyor. Çocuklarımıza hayvanların dünyamızdaki önemini anlatmak ve onların hak ettiği değeri gösterilmesini sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan biri de Aydın Hayvan Dostları Derneği ile işbirliği içinde düzenlediğimiz seminerlerdir. Düzenlediğimiz seminerlere verdikleri desteklerden ötürü Tire Belediyesine bizleri dinleyen öğrencilere ve tüm hayvanseverlere sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi