Ercan ÇELİK

Merkezi Tire’de bulunan Eğitim İş Sendikası İzmir 6 Nolu Şubesi’nin ev sahipliğinde Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen yemekli toplantıya İzmir 6 Nolu Şube Başkanı Rıza Gürbüz, Eğitim iş tire Temsilciliği Başkanı Ayşegül Ece Sarayköylü, Eğitim İş Beydağ Temsilciliği Başkanı Yaşar İçel, Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Appak, Torbalı İlçe yönetimi , Bayındır İlçe BaşkanıMehmet Ateş, Selçuk İlçe Başkanı Yaşar Şakar, Kiraz  ilçe Başkanı Yaprak Kankatan ve çok sayıda eğitimci katıldı.

Programda açılış konuşmasını 6 Nolu Şube Başkanı Rıza Gürbüz yaptı. Gürbüz, “Söylemiyle etkin, eylemiyle cesur, temsili yetiyle güçlü bir sendika” diye çıktığımız bu yolda, bu sözün hakkını vermeye; sadece eğitim emekçilerine değil, tüm emek cephesine ve toplumsal muhalefete umut olmaya devam edeceğiz.

Yetkili sendika olduğumuzda, emeğin onuru nasıl savunulur, eğitim emekçisinin layık gördüğü bu yetki nasıl doğru biçimde kullanılır herkese göstereceğiz!

Gerçek ve tam bağımsız sendikacılık ilkesiyle hareket eden Eğitim-İş, gücünü ona güvenip omuz veren üyelerinden alıyor. Her zaman emeğin tarafında ve sömürenin karşısında olacağız!

Hem söylemimizle hem de eylemimizle cesur olmayı sürdüreceğiz!

Eğitimde bir nefes: devlet ve vakıf bursları Eğitimde bir nefes: devlet ve vakıf bursları

Ülkemizi ilgilendiren her konuda demokrasiden, laiklikten, barıştan, insan haklarından, kadın ve çevre mücadelesinden, ilericilikten yana olmayı sürdüreceğiz!

Tüm eğitim emekçileri insani şartlarda çalışıp insanlık onuruna yaraşır ücretler alıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz!

Bu gurur tablosu için kuruluşundan bu yana sendikamıza emek veren herkese ve bize güven duyarak ailemize katılan, gücümüze güç katan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kısa sürede elbirliğiyle yarattığımız bu başarıyı daha da büyük mutluluklara taşımak için birlikte mücadele edecek olmaktan dolayı onur duyuyoruz. İyi ki varsınız! İyi ki Eğitim-İş var.” Dedi.

Konuşmasının ardından ilçe başkanlarını ve yönetimlerini sahneye çağıran şube başkanı, katılımları için teşekkür etti.

Emekli olan eğitimcilere de plaket takdim edildi.  

Egt7

Egt6

Egt5

Egt4

Egt3

Egt2

Editör: Ercan Çelik