Tire’de fotoğrafçılık sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Stüdyo Alyans, yine bir ilke imza attı. Stüdyo Alyans, “Doğum Fotoğrafçılığı”nı Tirelilerle tanıştırdı.

Ergün ÇELİK

Tire’de yaklaşık 20 yılı aşkın tecrübesiyle fotoğrafçılık alanında faaliyet gösteren Ali Toğçuoğlu, eşi ve çalışma arkadaşı olan Fatma Toğçuoğlu ile birlikte Tire’ye yepyeni bir hizmet kazandırdı. Fotoğrafçılık mesleğini  tüm alanlarda etkin olarak sürdürmeyi hedefleyen Topçuoğlu çifti, şimdi Tire’de doğum öncesi, doğum anı ve doğum sonrası fotoğrafları çekmeye başladı. Anne adayları, anneler ve bebeklerle ilgili en özel fotoğrafları Uzman Fotoğrafçı Fatma Toğçuoğlu çekerken, diğer tüm stüdyo çalışmalarını ise Duayen Fotoğrafçı Ali Topçuoğlu yönetiyor. Doğum öncesi, doğum anı ve doğum sonrası olmak üzere üç farklı paket halinde müşterilere sunulan bu hizmet, şimdiden Tirelilerin ilgisini çekmeyi başardı.  Annenin heyecanından babanın telaşına, nine ve dedelerin  koşturmalarına kadar sonradan izlendiğinde güzel tatlar bırakacak, zamanları ölümsüz kılmayı başaran doğum fotoğrafçılığı yeni anne adaylarının olmazsa olmazları arasına girdi.

DOĞUM ÖNCESİ FOTOĞRAFI

Şüphesiz anne adaylarının en özel günleri, bebeklerine kavuşmak üzere olduğu hamilelik günleridir. Doğum öncesinde anne adayının hamilelik günleri, çekilen profesyonel fotoğraflarla ölümsüzleştiriyor. Dileyen herkesin evinde özel olarak kurulan stüdyo ortamında annenin hamileliğini belirten çok özel anne karnı çekimleri yapılıyor. 

DOĞUM ANI FOTOĞRAFI

Uzman Fotoğrafçı Fatma Topçuoğlu, doğum anı fotoğraflarını büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Topçuoğlu doğum sırasında anne ile birlikte özel elbisesiyle doğumhaneye girerek annenin bu en özel anlarını ölümsüzleştiriyor. Doğumun gerçekleşmesinin ardından anne ve bebeğin çekimleri hastane odasında da devam ediyor. Böylelikle doğum anında heyecanla hatırlanmayan her ne varsa yeniden fotoğraflarla canlandırılıyor.

HER EVE ÖZEL STÜDYO

Doğum öncesi ve doğum sonrası fotoğraf çekimlerinde özellikle annenin rahatı için her ailenin kendi evinde profesyonel ekip ve ekipmanlar ile özel stüdyo ortamları kuruluyor. Bu sayede hem anne hem de bebek kendi ev ortamlarında en güzel pozları veriyor. Dileyen aileler için fotoğraf çekimlerinin başka ortamlarda yapılması da mümkün.

 

FOTOĞRAFLARI “FATMA TOĞÇUOĞLU” ÇEKİYOR

Doğum öncesi, doğum anı ve doğum sonrası fotoğraflarının çekimini, kendi alanında uzman Fotoğrafçı Fatma Topçuoğlu yapıyor. Fatma Topçuoğlu, anne ve anne adaylarıyla kurduğu samimi ilişki sayeseninde en güzel fotoğrafları mutlu aileler için çekiyor. Doğum Fotoğrafçılığı alanında kendini geliştiren Fatma Topçuoğlu, şimdiden anne adayları tarafından aranan fotoğrafçı olmayı başardı. 



FATMA TOPÇUOĞLU'NUN ÇEKİMLERİNDEN BAZILARI









Editör: Haber Merkezi