Tireli İş İnsanı Ogün Kayalar, yeni yönetimi oluşturmak üzere geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti Tire İlçe Başkanlığı’na atanmıştı. Kısa süre içinde yönetim kurulunu oluşturan Kayalar, dün akşam parti binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kadrosunda ağırlıklı olarak genç isimlere yer veren Kayalar, toplantının ardından yönetim adına basın açıklaması yaptı. Yeni bir yola çıkmanın heyecanı içinde olduklarını vurgulayan Kayalar, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Demokrat Parti olarak ilçemizde yeni bir döneme başlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bizler, halkımızın bir araya gelmesini, birlikte çalışmasını ve daha güçlü bir toplum oluşturmasını desteklemek için buradayız. Partimizin kapıları siyasi tercihlerinden bağımsız olarak herkes için açıktır.

Hepimizin farklı görüşlere sahip olabileceğini anlıyoruz ancak bu farklılıkların zenginlik yarattığına inanıyoruz. Demokrat Parti, ilçemizdeki herkesi kucaklamak ve birleştirmek amacıyla buradadır.

Sizlerin fikirleri, önerileri ve katkılarıyla Tiremizin daha iyi bir yer olmasında önemli bir rol oynayacaktır.

Yönetim kadromuz şeffaf, hesap verebilir ve halka hizmet etmeye odaklı bir şekilde çalışacaktır. İlçemizin çeşitli ihtiyaçlarını anlamak ve çözmek için birlikte çalışacağız. Herkesi dinlemek ve herkesi temsil etmek bizim ödevimizdir.

Demokrat Parti İlçe Teşkilatı olarak ilçemizin güzelliklerini ve potansiyelini keşfetmek, sorunları çözmek ve geleceği inşa etmek için elbirliğiyle çalışacağımıza olan inancımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Sizlerle birlikte daha güçlü bir ilçe yaratmak için buradayız. Partimize katılmak, fikirlerinizi paylaşmak ve ilçemizin geleceğine katkı sağlamak için kapılarımız her zaman açıktır.

Hep birlikte daha iyi bir yarın inşa etmek için çalışacağız.

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir sevgi ve saygılarımızı sunarız.

DP’NİN YÖNETİM KURULU

Tire Belediye Meclisi’nde koltuk dağılımı belli oldu Tire Belediye Meclisi’nde koltuk dağılımı belli oldu

Ogün Kayalar, Sercan Gönülşen, Celal Keseli, Halil Orkun Ertem, Halil Mermer, Ali Tozlu, Ümit Soylu, Sedat Büçker, Neşe Maraşlıoğlu, Elif Bozcan, Ahmet Özgen, Ahmet Kamil Alper

WhatsApp Görsel 2023-11-01 saat 22.07.10_fbb4a8cd

Başlıksız-1-32

Editör: Ergün Çelik