Bayındırda Aile Hekimi Doktor Ufuk Sesli, Cumhuriyet Halk Partisi’n den aday adayı oldu. Doktor Ufuk Sesli, 25 yıldır görev yaptığı Bayındır’dan CHP belediye başkan aday adaylığına soyundu. 



Eren ERBAHÇELİLER



Bayındır CHP İlçe Başkanlığında aday adayı sayısı 4’e çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi Bayındır İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısında Ufuk Sesli aday adaylık başvuru formunu İlçe Başkanlığına teslim etti.


Kalabalık bir topluluğun yer aldığı basın açıklamasında İlçe Başkanı Ali Fuat Özbuldan, Cumhuriyet Halk Partisinde değerli kişilerin aday adayı olmasından dolayı büyük bir onur duyduğunu belirterek “ Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bayındır Belediyesini alacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu yolda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Bayındır’ın sorunlarını, ihtiyaçların ve Bayındır halkının isteklerini çok iyi bildiğini söyleyen Sesli, “ Rant için değil, hizmet için adayım. Bayındır’ın nüfusu son 10 yılda 49 bin den 41 bine düştü. Bunun sebebi iş sahalarının yetersiz olmasıdır. Amacımız Bayındır’da iş sahaları için atılımlar yapmaktadır. Birlik ve beraberlik içinde örgütümüzün desteği ile hep beraber el ele kol kola omuz omuza 30 Mart yerel seçimlerine kadar değil, seçim sonrası Bayındır’ımızı büyütmek, geliştirmek, ufkunu genişletmek için Bayındır’lılarla beraber var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.


Diğer aday adaylarına da seslenen Sesli, “Bayındır’da aday adayı olan 3 arkadaşım da çalışkan, ilkeli, birikimli ve saygıdeğer kişilerdir. Aday adayı arkadaşlarımız rakibim değil Türkiye’nin en büyük hayat sigortası olan Cumhuriyet Halk Partisinin ekibidir. Dolayısıyla aday adaylarından kim aday olursa ona da destek vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Editör: Haber Merkezi