Bayındır Belediyesi ,Menderes Bulvarı, Atatürk Caddesi, Mehmet Akif Caddesi,Hükümet Önü Caddesi ve Yıldırım Beyazıt caddelerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor.



Bayındır’da şehrin farklı bulvar ve caddelerdeki yollarda ağır tonajlı araç,yağmur ve sıcakla birlikte meydana gelen bozulmaları ortadan kaldırmak için Bayındır Belediyesi sıcak asfalt çalışması başlattı. Belediye ve Karayolları 2.Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle Atatürk Caddesi(istasyon kısmı)’nde asfalt kaplaması sökme işlemi sonrası sıcak asfalt kaplamasına başlandı.


Menderes bulvarında ise asfalt sökme işlemi devam ederken, trafik tek şeritten veriliyor.


Sıcak asfalt çalışmasının yapıldığı Yıldırım Beyazıt ve Mehmet Akif caddelerinde ise Bayındır Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılan çalışmalar bitti.Hükümet Önü caddesinde çalışmalar devam ediyor.


Yaşanabilir bir şehir sloganıyla çıktıkları hizmet yolunda büyük aşama kaydettiklerini belirten ‘Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, ‘‘Değerli Hemşehrilerimize çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlık konusunda gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ederim.Yapılan çalışmalarla bulvar ve caddelerimiz yeni görünümüyle halkımıza hizmet verecek. Çalışmalara katkılarından dolayı Karayolları 2.Bölge Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim’’ dedi.
Editör: Haber Merkezi