Ulu Cami avlusunda yapılan bayramlaşmaya, Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, Ahlat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Buradaki bayramlaşmaya katılan Ak Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’a ve AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan’a Tire Keçesinden yapılmış tablo ve şal hediye etti.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, “Özveriyle hazırlanmış bir sanat eseri bu tablo. Çok teşekkür ederim. Bu sanat eserini yapan keçe ustamıza ve Tire’deki dostlarımıza selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

Ak Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Ünalan gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak şöyle konuştu, “Ahlat benim baba ocağım. Ailem İzmir’e yerleşmiş uzun yıllar önce. Bayram vesilesi ile doğduğum toprakları ziyaret etmek istedik. Bayramlaşma törenine katıldık. Çok güzel ve samimi bir ortamdı. Belediye Başkanımıza ve Ak Parti İlçe Başkanımıza gösterdikleri yakınlık, ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.”

Halkın yoğun katılım sağladığı tören, ikramların dağıtılmasıyla sona erdi.

Editör: Haber Merkezi