Tire Belediyesi rutin çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor.  Akyurt, Ortaköy, Akmescit, Başköy, Boynuyoğun, Alaylı, Halkapınar, Dündarlı, Dağdere, gibi birçok mahallede çalışmalarını sürdüren Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Akmescit Mahallesi’nde meydan düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Tire Belediyesi’nde en düşük ücret: 26 bin 48 TL oldu Tire Belediyesi’nde en düşük ücret: 26 bin 48 TL oldu

Köy meydanının dar olması nedeni ile vatandaşlardan gelen talebi değerlendiren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat vererek meydanın genişletilmesini istedi. Geçtiğimiz hafta İş makineleri ile birlikte köye gelen ekipler köy meydanında düzenleme çalışmalarına başladı.

İZSU ekipleri de altyapıda çalışmalara destek verdi.  Çalışmayı gören Akmescit sakinleri, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a çalışmalar için teşekkür etti. Akmescit mahalle Muhtarı Yaşar Aktuğ da “ Başkanımız ne desek bizi kırmıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde biz bu yapılanların karşılığını fazlasıyla veririz. Bizde her zaman onun yanındayız Allah razı olsun.” Dedi.

BAŞKAN DURAN “TÜM VATANDAŞLARIMIZA  EŞİT UZAKLIKTAYIZ”

Çalışmalar ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “Biz 2019 yılında göreve geldiğimizden bu yana rozetimizi bir köşeye koyduk.  Elimizden geldiği ölçüde 88 mahallemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.  Şuanda ekiplerimiz birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Akmescit mahallemiz de de bir meydan düzenlemesine yıllardır ihtiyaç vardı. Geçtiğimiz dönemlerde söz verilip yapılmamış. Buda bizlere nasip oldu. Tire için aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Biz çalışıyoruz Tire Kazanıyor.” dedi.

Editör: Haber Merkezi