Genel Seçimlerin tamamlanmasının ardından Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, kırsal mahalle ziyaretlerine başladı. Ziyaretlere en düşük oy aldığı Akmescit Mahallesi’nden başlayan Başkan Duran’ı mahalle sakinleri köy meydanında alkışlar eşliğinde karşıladı.

Okuroğlu söz vermişti, suya yüzde 25 indirim geldi Okuroğlu söz vermişti, suya yüzde 25 indirim geldi

Ziyarete Tire Belediye Meclis Üyesi Halil Uslu, Tire Belediyesi Özel Kalem müdürü Emrah Süreklier ve Belediye personelleri de eşlik etti. Köy meydanında Muhtar Yaşar Aktuğ tarafından karşılanan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ilk olarak köyde seçim öncesi başlayan meydan düzenleme çalışmasını yerinde inceledi. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Duran, ardından köy kahvesine geçerek burada vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet edip onların sorunlarını dinledi. 

Köy meydanında vatandaşlara hitap eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran köy halkına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Kıymetli Akmescitli hemşerilerim. Bugün burada Akmescit köyünün bir hayalini hep birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben buraya defalarca geldim. Siz benim baba dostumsunuz. Birçoğunuz arkadaşım. Biz buraya seçilmeden öncede seçildikten sonrada geldiğimizde muhtarımız ve sizler köyümüzün bir meydan düzenleme ihtiyacından bahsetmiştiniz. Bugün burada bu hayali gerçekleştirdik. Bizler makyaj belediyeciliği yapmıyoruz. Seçim arifesinde sizlerin temiz duygularını istismar etmek için yapılan geçici işler yerine seçimi beklemeksizin sizlerin dertlerine derman olmak için uğraşıyoruz. Akmescit köyümüze geçtiğimiz üç ay içerisinde birçok hizmet getirdik. Göreve geldiğimizden bu yana Akmescit köyüne aralıksız hizmeti getirdik. Bizler farklı bir düşünce yapısına sahibiz. Bizim için Tire’nin Akmescit mahallesinde oturan vatandaşımızın kıymeti ile Tire’nin Fatih Mahallesinde oturan vatandaşımızın kıymeti aynıdır. Büyük bir rekabetin yaşandığı bir genel seçim geçirdik. Genel seçim sonuçlarının da vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç geçtiğimiz süreçten daha iyi olur. Mensubu bulunduğum İYİ partinin oyunun en düşük olduğu köy de Akmescit köyü. Ancak oyun düşük olması bizim hizmet akışımızı kesinlikle etkilemez. Bizler sizlerin mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü bu bizim görevimiz. Biz biliyoruz ki bizim Tireli hemşerilerimiz ahde vefalıdır. Akmescit mahalle sakinlerimiz de ahde vefalıdır. İnsanlar bir iyiliği, birde kötülüğü unutmaz. Biz Akmescit köyüne iyilik yapıyoruz ve sizin de bunu unutmayacağınızı düşünüyoruz. Bu çalışmalar başta Akmescit köyümüze ve Tiremize hayırlı uğurlu olsun. Hepinizden önce hayır dua ve destek istiyoruz.” Dedi.

Köy meydanında bir süre vatandaşlarla sohbet eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, ardından Akmescit Muhtarı Yaşar Aktuğ ile birlikte Necati Saydam ve Recep Erdoğan’ın evlatlarının düğün cemiyetine katıldı. Burada düğün sahiplerini tebrik eden Başkan Duran, başka bir köy ziyareti için Akmescit’den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi