Tire’de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet ile otomobil çarpıştı. Motosiklet sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.


Ercan ÇELİK / HaberTire


Tire’nin en işlek caddelerinden biri olan İstasyon Caddesi’nde bugün saat 19:50’de yaşanan trafik kazasından, spor motosikletin sürücüsü büyük şans eseri hafif yaralı olarak kurtuldu. Harun Canlı himayesindeki, 35 RFL 98 plakalı motosiklet İstasyon Caddesi’nde Cumhuriyet Meydanı istikametinde seyir halindeydi. Bu esnada karşı yönden gelen Mehmet Ezer yönetimindeki 35 M 0192 plakalı otomobil, caddeden ayrılarak, sol tarafta bulunan ara sokağa girmek üzere, sola döndü. Karşısındaki otomobile hızla çarpan motosiklet kullanılmaz hale gelirken, neyse ki motosiklet sürücüsü bu ciddi kazadan, hafif yaralı olarak kurtuldu. 

Yaralı Harun Canlı, olay yerine kısa sürede gelen 112 ambulansı ile Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yolda güvenlik önlemlerini alarak incelemelerini yapıp, daha sonra yolu trafiğe açtılar.
Editör: Haber Merkezi