Tire Selçuk karayolunda meydana gelen trafik kazasında anne 27 yaşındaki Gülşen Örnek olay yerinde can verirken, eşi Yusuf, çocukları Gürkan ve Nurican Örnek ile diğer araç sürücüsü S.A. yaralandı.



Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen 10 Yaşındaki Nurican Örnek ise hava ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi’nden İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevk edildi.

İzmir’in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Tire Selçuk karayolu Akkuyu mevki yakınlarında özel aracıyla Selçuk istikametine gittiği öne sürülen S.A. (30) virajda direksiyon hakimiyetini kaybedince karayoluna çıkmak için tali yolda bekleyen Tireli Örnek ailesinin aracına çarptı. Feci kazada, 27 yaşındaki anne Gülşen Örnek olay yerinde can verirken, eşi Yusuf (36), çocukları Gürkan (4) ve Nurican Örnek (10) ile diğer araç sürücüsü S.A. yaralandı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen 10 Yaşındaki Nurican Örnek ise hava ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi’nden İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevk edildi.



OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI >>

ÖRNEK AİLESİ PERİŞAN OLDU
İddiaya göre, 09 K 62 47 plakalı özel aracıyla Selçuk istikametine gitmekte olan S.A. (30) virajda otomobilinin hakimiyetini kaybederek, tarla yolundan karayoluna çıkmak için bekleyen Yusuf Örnek (36) yönetimindeki 35 YAY 63 plakalı Örnek ailesinin aracına büyük bir hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil de yol kenarındaki tarlaya taklalar atarak savruldu. Anne Gülşen Örnek (27), otomobilden savrularak, yuvarlanan aracın altında kalarak feci şekilde can verdi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Örnek ailesinin büyük oğlu Nurican Örnek’in çekilen tomografisinde beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Küçük çocuk, ağır yaralı şekilde çağrılan hava ambulansıyla İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevk edildi. Acı haberi alan Örnek ailesinin yakınları hemen Tire Devlet Hastanesi’ne koştu. Tire jandarması kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen diğer sürücü S.A. ise direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin nedenini önüne çıkan bir hayvan olarak gösterdiği iddia edildi.


OLAY YERİ FOTOĞRAFLARI >>

Editör: Haber Merkezi