Tire’de sobadan çıkan yangında bir ev küle döndü.

 

Ercan ÇELİK

HABER VİDEOSU ALT KISIMDA

Tire’de meydana gelen yangında, 2 çocuğuyla yaşayan talihsiz kadının evi dakikalar içinde küle döndü. Olay geçtiğimiz Çarşamba günü saat 13:00 sıralarında İstiklal Mahallesi Berber Sokak 16 numarada meydana geldi.

 

Veysel Özsoy’a ait evde Seda Hep ve 2 çocuğu kiracı olarak yaşıyorlardı. Talihsiz anne çocuklarıyla birlikte evden ayrılmıştı. Dışarıda oldukları esnada evde yanmakta olan sobadan çıkan kıvılcımları eşyaları, sonra da çatıyı tutuşturdu. Saniyeler içinde alevler tüm evi sardı.

 

Olay yerine kısa süre içinde intikal eden Tire Belediyesi İtfaiyesi yangına müdahale etti. Önce evde kimsenin olup olmadığını kontrol eden itfaiye erleri, evde kimsenin olmadığını öğrenince söndürme işlemine tüm hızıyla devam etti. Mahalle sakinlerinin de yardımcı olduğu yangın, çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Mahallelilerin de korkulu anlar yaşadığı yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmazken, ev kullanılamaz hale geldi.

Söndürme çalışmaları esnasında gelen talihsiz anne Seda Hep, çocuklarıyla beraber, gözyaşları içinde evin ve eşyalarının küle dönüşünü izlediler.


HABER VİDEOSU:



Editör: Haber Merkezi