Tire –Selçuk yolunda aynı günde meydana gelen 2 farklı kazada 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.
Ercan ÇELİK / HaberTire




Üzerindeki yoğun araç trafiğini artık kaldırmayan Tire – Selçuk karayolu, can yakmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz gün, aynı gün içerisinde meydana gelen 2 farklı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. 

Sabah saat 06:30 sıralarında Akkuyu Mevkii’nde meydana gelen kazada, Tire’den Selçuk istikametine seyir halinde olan 75 AY 951 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 35 YLF 22 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine kısa sürede intikal eden 2 ambulans, Ahmet Enes Kurt (5) ve Elif Serra Kurt (1) isimli iki bebeği yaralı olarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Aynı araçta sıkışan İbrahim Kurt (28) ise Tire AKS ekiplerinin uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede müdahele edilen ve ağır yaralı olduğu öğrenilen İbrahim Kurt, derhal yoğun bakıma alındı. 

SOLLAMADA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ YİTİRDİ
Tire Selçuk yolunun 15. Kilometresinde saat 18:40’ta meydana gelen bir başka trafik kazasında ise sollama yapan otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan şeftali bahçesine uçtu. Melek Gök (37) himayesindeki 35 M 7382 plakalı otomobil, Tire’den Selçuk yönüne seyir halindeydi. Önündeki aracı sollamak için sol şeride geçen talihsiz sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince, otomobil hızla yol kenarında bulunan şeftali bahçesine uçtu. Burada bir şeftali ağacına çarparak durabilen araçta bulunan Melek Gök kafasından aldığı darbe sonucu yaralanırken, aynı araçta yolcu olarak bulunan Mustafa Pelen (23) hafif şekilde yaralandı. 

Yaralılar, olay yerine gelen 112 ambulansı ile Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahade altına alındılar. Hayati tehlikelerinin olmadığı, edinilen bilgiler arasında.

Editör: Haber Merkezi