Tire’nin Kireli Köyü’nde önceki gün gece saatlerinde meydana gelen olayda, İ.B. (43) isimli kişi aralarında husumet olan Hüseyin Ç. (29) isimli köylüsünü sopayla öldüresiye dövdü. Saldırgan şahıs dah sonra muhtarı arayarak, “Hüseyin Ç.’yi dövdüm durumu iyi iyi değil. Jandarmaya haber ver, gelsin alsınlar !” diyerek kendini ihbar etti.


Kamuran KIZILBOĞA


Tire’ye bağlı Kireli Köyü’nde önceki gün gece saatlerinde meydana gelen olayda; İ.B. (43) isimli şahıs, aralarında husumet olduğunu iddia ettiği Hüseyin Ç. (29) isimli uzaktan akrabası olan şahsı, sopayla öldüresiye döverek hastanelik etti.
Edinilen bilgilere göre; İ.B. isimli şahıs Köyün ovalık kısmında olan Çamlıca Mahallesi sınırlarındaki bahçe evinde,  H.Ç. isimli şahsın kafasına, bacaklarına ve kollarına sopayla şiddetli darbeler vurarak ağır şekilde yaraladığı ve daha sonra muhtar Nail Soylu’yu arayarak, ‘Hüseyin Ç.’yi şiddetli şekilde dövdüğünü, durumunun iyi olmadığını, Jandarma ve sağlık ekiplerini aramasını, gelip onu almalarını’ söylediği öğrenildi. Olay yerine giden sağlık ekibi, kısa sürede ağır yaralı durumda olan ve bilinci kapalı olan Hüseyin Ç. İsimli şahsı Tire Devlet Hastanesi’ne götürerek tedavi altına alınmasını sağladı.



Edinilen ilk bilgilere göre yaralı şahsın durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Zanlı İ.B. Jandarma tarafından göz altına alınarak sorgulandı. İ.B. ile Hüseyin Ç. Arasındaki husumetin ne olduğu, nedenleri, boyutları ve önceki geceki olayın ne şekilde başladığı ise belli değil!

Editör: Haber Merkezi