Ergün ÇELİK

Tire’de, motosikletiyle menfeze çarpan belediye işçisi feci şekilde can verdi. Ödemiş Belediyesi Fen İşleri’nde şoför olarak çalıştığı öğrenilen evli ve 1 çocuk sahibi Ertuğrul Uçarcı (39), izin gününde motosikletiyle ecele yakalandı.


İddiaya göre talihsiz kaza şöyle meydana geldi. 35 D 0146 plakalı sürat motosikletiyle izin gününde Tire’ye gezmeye gelen Uçarcı, öğleden sonra memleketi Ödemiş’e dönmek için yola çıktı. Pınarlı ile Derebaşı mahalleleri yakınlarında önündeki aracı solamaya çalışan Uçarcı, bir anda dengesini kaybederek, yol kenarındaki menfeze çarptı. Kazanın etkisiyle yola savrularak, metrelerce sürüklenen talihsiz işçi olay yerinde feci şekilde can verdi.


Kazayı gören sürücüler,  jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine ulaşan 112 ekipleri sürücünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ödemiş Belediyesini yasa boğan feci kaza ilçede derin üzüntü yarattı. Yakınları, Uçarcının tam bir motosiklet aşığı olduğunu söyledi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 










Editör: Haber Merkezi